📚 2025 e book arşivi 1 TB acele edin ;) 📑

dehakan7

Müdavim
Konular
447
Çok harika bir arşiv buldum , siz değerli forum üyeleri ile paylaşıyorum , benim gibi dijital de olsa kitap okumayı sevenlere gelsin ;)

*** linklere giriş parolası boraarat.com

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

1761554417064

1761554652908

Benim hdd 2 tb, yarısı dolu ama artık çöp çoğu. Bir temizlikle indiririm. Okumaya başlayınca beğenirsem kitabını almaya çalışıyorum, fiyat çok abartılı değilse.
Teşekkürler

Bir yerlere upload etmek lazım aslında , gerçekten büyük bir arşiv olmuş , ama içeriğine bakın isterseniz biraz iso formatında birşeyler gördüm ingilizce ders galiba, onları çıkarında belki kitaplar daha uygun bir seviyeye iner ...

Çok harika bir arşiv buldum , siz değerli forum üyeleri ile paylaşıyorum , benim gibi dijital de olsa kitap okumayı sevenlere gelsin ;)

*** linklere giriş parolası boraarat.com

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4
Part 5

Ekli dosyayı görüntüle 15052

Ekli dosyayı görüntüle 15053
Hocam çok teşekkürler. Ama ne göz kalır ne retina. Nasıl okuyorsunuz bilgisayardan? Ben 30 dk bakarsam bittim. Bir de kitap elde okunur ya. Öylesi daha güzel.

Hocam çok teşekkürler. Ama ne göz kalır ne retina. Nasıl okuyorsunuz bilgisayardan? Ben 30 dk bakarsam bittim. Bir de kitap elde okunur ya. Öylesi daha güzel.
Tablet üzerinden okuyorum ben , göze göre büyütme vs seçenekler çok , güzel e kitap okuma uygulamaları var, ihtiyaç olursa tavsiye ederim, dediğiniz gibi bilgisayardan okumak çok yorucu olurdu ;)

Mümkünse indiren saklasın. Ben de şu an öyle bir alan yok. İmkansız. Ama kaçırmak da istemem. Biri bana bu sözü verebilir mi?

Tablet üzerinden okuyorum ben , göze göre büyütme vs seçenekler çok , güzel e kitap okuma uygulamaları var, ihtiyaç olursa tavsiye ederim, dediğiniz gibi bilgisayardan okumak çok yorucu olurdu ;)
Kitaplar aşırı pahalandı. Zaten seçici iseniz iyi bir kitap çok daha pahalı. Tabletim yok ama merakımdan soruyorum. Kitap okuma uygulamasının tam olarak fonksiyonu nedir? Ekranı Kindle, Kobbo gibi kitap okuyucu cihazlar gibi mi gösteriyorlar? Onlarda okuyunca rahatsız olmuyorsunuz çünkü. Arkadaşım iş gezisine giderken bıraktı bana bir kere. Kobbo idi. Hiç yormadı. Tableti onlar gibi mi yapıyor?

Kobo veya kindle en bilinmiş kitap okuyucu tabletler ama fiyatlarda epey yüksek bunlarda, benim elimde 10 inç bir tablet vardı onun üzerine Moon+ Reader uygulamasını kurdum bu arada bir çok okuyucu uygulaması var ben bu uygulamayı seviyorum , sayfa çevirme hareketi ve sesini simule ediyor, gece okuma modu yada e- ink okuma modu vs bir çok özellik var denemek isteyenler için link bırakıyorum .

1761570315076

Kitaplar aşırı pahalandı. Zaten seçici iseniz iyi bir kitap çok daha pahalı. Tabletim yok ama merakımdan soruyorum. Kitap okuma uygulamasının tam olarak fonksiyonu nedir? Ekranı Kindle, Kobbo gibi kitap okuyucu cihazlar gibi mi gösteriyorlar? Onlarda okuyunca rahatsız olmuyorsunuz çünkü. Arkadaşım iş gezisine giderken bıraktı bana bir kere. Kobbo idi. Hiç yormadı. Tableti onlar gibi mi yapıyor?
Maalesef kitaplar zam alıyor artık zam almayan eşya kalmadi

Bu çok karışık bir arşiv olmuş :D toplu bir yerde olsa daha iyi olurdu aslında
Paylaşım için teşekkürler.

Kobo veya kindle en bilinmiş kitap okuyucu tabletler ama fiyatlarda epey yüksek bunlarda, benim elimde 10 inç bir tablet vardı onun üzerine Moon+ Reader uygulamasını kurdum bu arada bir çok okuyucu uygulaması var ben bu uygulamayı seviyorum , sayfa çevirme hareketi ve sesini simule ediyor, gece okuma modu yada e- ink okuma modu vs bir çok özellik var denemek isteyenler için link bırakıyorum .

Ekli dosyayı görüntüle 15064
Anladım. Tabletin varsa yazılımla ekranı e-ink okuma moduna getiriyor. Aslında bir Kindle gibi yapıyor. Çok iyiymiş. Birgün tablet olursa kullanırım. Teşekkür ediyorum. Bu arada forumda görmek istediğimiz kaliteli paylaşımlardan biri olduğu için çok teşekkür ediyorum. Alan yok ama olsun. Ekledim. Kalırsa indirip tasnif edip okuruz.

Aynı problem bende de mevcut şöyle bi göz attım içeriklere...part 4 mesela full eğitim. eleyerek gidicem artık :)
Üstad benim bilgisayar kağnı. Depolama da 80 GB kaldı. İçindekileri görüp tek tek indirme şanşı yok mu? One drive ücresit ne kadar deploma verir? Oraya taşıasak olur mu ki? En azından işimize yarayacaklar, önemli gördüklerimizden indirsek kardır. Bir de hangi link kaç MG görükmüyor.

@dehakan7 bence bunu kopyalayıp unlinked de paylaşım yapılsın. Orada sınırsız diye biliyorum. En azından bir kütüphanemiz olur

Geri