Rec Tv Açılmıyor.

hsynugur

Üye
Konular
1
Herkese selam arkadaşlar. Amazon Fire Stick kullanıyorum. Güncel linkten, güncel REC TV BOX uygulamasını indirmeme rağmen ana sayfa ekranında "HATA OLUŞTU" ibaresi çıkıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz?

Herkese selam arkadaşlar. Amazon Fire Stick kullanıyorum. Güncel linkten, güncel REC TV BOX uygulamasını indirmeme rağmen ana sayfa ekranında "HATA OLUŞTU" ibaresi çıkıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bana yardımcı olabilir misiniz?
Rectv de sorun yok

Ben next start pro kullanıyorum bir sorun yok. İnternetinizi kontrol edin. Programı yeniden yükleyin gibi önerilerde bulunabilirim ancak bilmiyorum nedendir. Bekleyin düzelir belki 😀

google servisleri alakalı bir durum olabilir . Amazonun cihazlarında google servisleri calişmıyor ..

önbelleği sil. verileri sil. tekrar kur bence
Dediklerinizi yaptım ama değişen birşey olmadı. Telefonumda ve tabletimde çalışıyor. Anladığım kadarıyla Fire Stick ile ilgili bir problem. Bir çözümünü bulursam eğer tekrar buraya yazarım.

Peki bunun için bir çözüm var mı? Bu zamana kadar hiç bir sorun olmayan uygulama birden hata vermeye başladı.
Cloudstream üzerinden kraptor deposunu kurdum orda rec tv eklentisi var onun üzerinden bakıyorum sizde öyle deneyin bakalım olacak mı

Şu anda bir sıkıntı yok müsabaka başlangıcından bu yana gayet güzel çalışıyor

Rectv malum kanal B 1 açılmıyor, diğer kanallar açılıyor sizdede öylemi acaba

Geri