Cine6 Ve Novamax Kanalları (Film)

remixtik

Paylaşımcı
Konular
57
Cine6 Ve Novamax Kanalları M3u8 Linkler

Ekli dosyalar

• FB_IMG_1761153066732.jpg
    FB_IMG_1761153066732.jpg
    33.7 KB · Görüntüleme: 43
Cine6 Ve Novamax Kanalları M3u8 Linkler

Aman ha dikkat et sahibi seni de savcılığa çağırmasın sonra :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bkz.⬇️
Yardım - --- GÖLGE TV & BİLGİN TV HAKKINDA – BU HAKSIZLIK SON BULMALI!

cine 6 mahkemeye mi verecek izleyenleri onu anlamadım nova max yasal mı daha önceden de farklı ipler de gördüm

Televizo da ve ip tv pro da açmadı çalışmayan m3u8

Benim gölge ile yansımayla işim olmaz 😀
cine 6 mahkemeye mi verecek izleyenleri onu anlamadım nova max yasal mı daha önceden de farklı ipler de gördüm
Böyle bir şey olamaz tabii ki sadece o mesaja gönderme yaptım. Linkini paylaştığım konuda daha önce böyle bir şey yazılmıştı, cine kanalları glgtv'ye eklenmiş vs. diye "yasal süreç başlatacağım" gibi saçmalamıştı sahibi.(Ergen muhtemelen)
O yüzden dedim burada paylaşanı da savcılığa çağırabilir(!):ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Böyle bir şey olamaz tabii ki sadece o mesaja gönderme yaptım. Linkini paylaştığım konuda daha önce böyle bir şey yazılmıştı, cine kanalları glgtv'ye eklenmiş vs. diye "yasal süreç başlatacağım" gibi saçmalamıştı sahibi.(Ergen muhtemelen)
O yüzden dedim burada paylaşanı da savcılığa çağırabilir(!):ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Gölge tv de eklemisti telegram grubuna yazdı benim kanallarimi silmezeniz sizi mahkemeye veririm diye ulan her yeri takip ediyor 🤣

Teşekkürler hepsi çalışıyor

Biraz bu duruma döndü 😀 yasa dışı olan bir şeyi benden çaldılar diye şikayet etmek de hah

Lütfen tarif edin nasıl açılacak, televizoda bu hatayı veriyor hiç açmıyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251023_142320_com_ottplay_ottplay_MainActivity.jpg
    Screenshot_20251023_142320_com_ottplay_ottplay_MainActivity.jpg
    258.6 KB · Görüntüleme: 4
Lütfen tarif edin nasıl açılacak, televizoda bu hatayı veriyor hiç açmıyor
Televizo ile tekli m3u8 linki açılmıyor diye biliyorum, m3u liste haline dönüştürmeniz lazım.
En başta bu şekilde paylaşılsaydı daha iyi olurdu tabi.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Boş bir txt dosyası oluşturun, bu içeriği yapıştırıp kaydedin ve .txt uzantısını .m3u olarak değiştirip televizo'ya dosya olarak ekleyin.

Geri