Msn hatırlayanlariniz

remixtik

Paylaşımcı
Konular
57
Ahhh msn ah gençliğimiz çocukluğumuz daha neler neler okuldan çıkıp internet kafelere gidip titreşim göndermek
Benim ufak bir anım vardı

Bir gün msn den birisiyle tanıştım kızın adı Sibeldi
Ben kaç ay konuştum en son erkek olduğunu söylemişti
O zaman cam yok cnm yhaaa bozuldu

Demişti 😀 şimdi düşününce gülüyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20251021_203600.jpg
    IMG_20251021_203600.jpg
    800.3 KB · Görüntüleme: 16
Ahhh msn ah gençliğimiz çocukluğumuz daha neler neler okuldan çıkıp internet kafelere gidip titreşim göndermek

Hocam ne bu eski şeyleri paylaşınca ne oluyor mazi mi? Paylaşımcı ünvanınızı bu tür şeylerde kullanmak ne kadar doğru?

Msn'e geçmek için çok direnmiştim, biz ICQ'cuyduk çünkü :)

Hocam ne bu eski şeyleri paylaşınca ne oluyor mazi mi? Paylaşımcı ünvanınızı bu tür şeylerde kullanmak ne kadar doğru?
Enes bey burada yaşı yeten insanlar burada eski dönemleri özlüyor ve burada bir sohbet alanı oluşturuyoruz sizin isteğinize göre paylaşım yapılamaz yanlış mıyım ben burada kalkıp mor mu paylaşayım ya da +kötü öğeler mi paylaşayım veya daha nobran şeyler mi paylaşayım yapmayın lütfen

senin dedigin zamanlarda yahoo vardi oda oda doluydu sohbet musik istediginizi
yapardiniz hatda yahoo bomba vardi odada birilerini sevmiyor ve ya gicik gittiginde bombayla
odadan atiyordun millet odada musik calmak icin siraya giriyordu ah ne günlerdi o günler

aMSN daha iyiydi

Çok eğlenceli zamanlardı , icq msn mirc hepsini epeyce kullandım çok arkadaşım oldu hala görüştüklerim var ;)

Geri