Android için güzel bir uygulama Netv Gold

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dehakan7

Müdavim
Konular
363
Ben kullanıyorum stabil sorunsuz ve arada sırada güncelleme de geliyor, Mobil ve Televizyon için ayrı uygulama var sitesinde

Telegram kanalları

Son düzenleme:
Anka ve Gölge çıkmadan daha doğrusu keşfetmeden önce onu kullanıyordum. Gerçekten güzel. Alternatifler arasında her zaman olacak

nedir son durumu bu ilk zamanlar iyidi neler var 24s s+plus apple klasörü filan var mı?

Televizyonum'da yüklü, yayınlar çok donuyor. Dizi film'de izlenmiyor. @dehakan7 paylaşım için teşekkürler. Mutlaka birinin işine yarar

şurada gölge övenleri anlamak zor gerçekten. uygulamaya girer girmez ard arda 3 tane reklam banko.

boş duvara bakarım yine de gölge kullanmam

şurada gölge övenleri anlamak zor gerçekten. uygulamaya girer girmez ard arda 3 tane reklam banko.
enteresan 1 olay var orda mesela bizde sadece açılışta tek reklam çıkıyor başkada tum uygulama suresınce reklam çıkmıyor ama bazılarında sebebini bilmiyorum fazlaca reklam çıkıyor cihaz ıle mı alakalı ınternet ıle mı o yüzden bize iyi gelen size kötü geliyor muhtemelen sizde de açılışta 30 sanıye reklam sonra sorunsuz olsa muhtemelen aynı düşüncede olurdunuz :)

enteresan 1 olay var orda mesela bizde sadece açılışta tek reklam çıkıyor başkada tum uygulama suresınce reklam çıkmıyor ama bazılarında sebebini bilmiyorum fazlaca reklam çıkıyor cihaz ıle mı alakalı ınternet ıle mı o yüzden bize iyi gelen size kötü geliyor muhtemelen sizde de açılışta 30 sanıye reklam sonra sorunsuz olsa muhtemelen aynı düşüncede olurdunuz :)
Aynı düşüncede olmam. Adam huhu.to oha.to kool.to vavoo.to sitelerini çekmiş apk yapmış. Zorla saçma sapan reklam izletiyor. İnat'ta da reklam var ama isteyen izlesin diyor. Ayıptır günahtır zaten olan birşeyi çekmişin bir yayın yapmıyorsun. o apk'yi da bilen biri 10 dk'da yapar.

Aynı düşüncede olmam. Adam huhu.to oha.to kool.to vavoo.to sitelerini çekmiş apk yapmış. Zorla saçma sapan reklam izletiyor. İnat'ta da reklam var ama isteyen izlesin diyor. Ayıptır günahtır zaten olan birşeyi çekmişin bir yayın yapmıyorsun. o apk'yi da bilen biri 10 dk'da yapar.
valla orda dediğim gibi bir olay var ama internet sağlayısından mı dns den mı vpn den mı reklam engelleyici mi bilmiyorum :) ben de gölge de 1 reklam açılışta sonrası yok engelleyici fılan kullanmıyorum uydunet ne verdiyse o şekilde takılıyorum ama ilginç bir sorun uygulamaların reklam olması konusun da bende bir kullancı olarak çok can sıkıcı seviye olmadıkça olsun dert değil ya 2 3 reklam sonuçta emek veriyolar ama siteden çekıyor ama kendi yapıyor neticede bir apk yapıyolar izliyoruz inat mesela 4 5 tıklamada reklam geliyor ama adamların işin öncüsü hakkıdır :) tüm apk lar kapatsa box lar da ip veya web sitesine kalırız o yüzden onlar apk yapmayı bizde denemeyi bırakmayız kim neye göre iyi orda da kendi çıkarımıza hangisi uyuyosa :D :D :D

Sizde 3 çıkıyorsa bilemiyorum ama normalde sadece açılışta bir reklam çıkarıyor, sonra hiç çıkmıyor. Övmek değil sadece kullanıyorum, diğer seçeneklerim gibi. 8-10 adet program var yüklü, duruma ve ihtiyaca göre değişiyor. Bir uygulamaya sabit kalmamalı bence. Son olarak dediğim gibi herkesin kullanım amacı, kullanım yeteneği vb birçok sebepten dolayı farklı tercihlerimiz var, herkesin tercihlerine saygı duyarım.

Sizde 3 çıkıyorsa bilemiyorum ama normalde sadece açılışta bir reklam çıkarıyor, sonra hiç çıkmıyor. Övmek değil sadece kullanıyorum, diğer seçeneklerim gibi. 8-10 adet program var yüklü, duruma ve ihtiyaca göre değişiyor. Bir uygulamaya sabit kalmamalı bence. Son olarak dediğim gibi herkesin kullanım amacı, kullanım yeteneği vb birçok sebepten dolayı farklı tercihlerimiz var, herkesin tercihlerine saygı duya

Sizde 3 çıkıyorsa bilemiyorum ama normalde sadece açılışta bir reklam çıkarıyor, sonra hiç çıkmıyor. Övmek değil sadece kullanıyorum, diğer seçeneklerim gibi. 8-10 adet program var yüklü, duruma ve ihtiyaca göre değişiyor. Bir uygulamaya sabit kalmamalı bence. Son olarak dediğim gibi herkesin kullanım amacı, kullanım yeteneği vb birçok sebepten dolayı farklı tercihlerimiz var, herkesin tercihlerine saygı duyarım.
GÖLGE ADNAN TV :) aynen bazı cihazlarda fazla reklam çıkıyomuş valla aslında hepimizin cihazları hemen hemen aynı androidi aynı google tv arayuzu aynı hani birinde internet farklıdır birinde vpn kurmuştur birinde reklam engelliyici vardır da genel olarak uygulama ne verıyosa biz de onu kullanıyoruz kişiye özel değil katıldığım bir konu da her uygulamadan birer parça bişe alınıyor örnek bu işin ana başlangıcı inat tv dir inat sonrası gerisi geldi inat gibi s+plus bence yok hani gölge de yok mu var ama inat direk benım için s+plus rec mesela standart maçlar da iyi göturdu box şuan sorunlu olsa da gölge de world 24 saatler fılan panelleri guzel biraz fazla olsada :) bilgini de tv dizileri ve apple tv fılan olarak bol dıl seçenekli kullanıyorum son olarak cloud stream dezaten dızı ve fılm ıçın fazlasıyla dolu ve yeterli kapanış olarak zevkler ve renkler tartışılmaz der bitiririm :D :D :D

Kendini nimetten sayıp her uygulamayı larsan tan uygulamalara muhtaç kalırsın. Sana tavsiye emeğe saygı göstermesini öğren önce
Ben 25 senedir orjinal uygulama kullanmadim sen kimsin bana akil veriyorsun. Biri gider biri gelir ama bu golge gibi kendini uyanik sananlar insallah bir an once piyasadan silinir

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum stabil sorunsuz ve arada sırada güncelleme de geliyor, Mobil ve Televizyon için ayrı uygulama var sitesinde

Telegram kanalları
Telefonda denedim ilk olarak sayenizde.
Kullanmak isteyebileceğim kanallar gayet güzel çalışıyorlar. Maç vaktinde yayınların gecikmesi nasıl oluyor dikkat ettiniz mi hiç? Ona göre cihaza da yükleyip kullanmayı düşünebilirim.

Teşekkürler @dehakan7

Arkadaşlar!! Burası kimsenin eğlence mekanı değil... Saygı seviyesini aşmadan konu ile ilgili konuşmak isteyen konuşsun. Farklı bir durum varsa DM den veya nereden isterseniz sabaha kadar tartışın!!
Mesajları siliyorum, konu kapanmıştır. Rica ediyorum!!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri