Yardım Televizo ya hangi Epg ve nasıl yüklenir

Tivimate uygulamasını sıfırlamanı öneririm bende de aynı problem yapmıştı diğer bir bilgi eğer kanal playlistteki tvg id ile epg içindeki channel id birbirine uyuşmuyorsa kanal listenizde düzenleme yapıp tekrar deneyin

Cahilliğim için kusura bakmayın tvg id ve epg id nedir nasıl uyumlu hale getiririm? Bunun nasıl yapılır rehberi videosu var mı hocam?

Benim sık izlediğim 10 kadar kanal var bunları favorilere alıp öyle izliyordum.

Cahilliğim için kusura bakmayın tvg id ve epg id nedir nasıl uyumlu hale getiririm? Bunun nasıl yapılır rehberi videosu var mı hocam?

Benim sık izlediğim 10 kadar kanal var bunları favorilere alıp öyle izliyordum.
Estağfurullah dilimizin döndüğünce anlatmaya çalışayım
eğer elinde kanal listesi size ait ve düzenleme yapabiliyorsanız m3u içeriği
örnek olarak
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

üstteki kod içindeki tvg-id= ile

epg içindeki channel id=
Kod:

aynı olunca kanal EPG verisini otomatik çeker sıkıntı yaşamazsınız
uyumlu olmayanları EPG dosyasını açıp elle değiştirebilirsiniz

umarım açıklayıcı olmuştur

Televizo da kullandığım m3U url leri var.Çalışmayan kanalların hepsi için ayrı ayrı mı EPG değistirmeliyim.Farklı bir EPG ekleyince mevcut kanallar da gider mi

eğer elinde kanal listesi size ait ve düzenleme yapabiliyorsanız m3u içeriği
örnek olarak
Kod:

M3u benim değildi hocam malum linklerdendi. İçeriği yani tvg id nasıl görebilirim?

M3u benim değildi hocam malum linklerdendi. İçeriği yani tvg id nasıl görebilirim?
M3U dosyasını bilgisayarda notepad++ benzeri bir program ile açın düzenleme yapıp kaydedin
Ama uzaktan sürekli güncellenen bir m3 u adesi ise ona müdahale edemezsiniz

M3U dosyasını bilgisayarda notepad++ benzeri bir program ile açın düzenleme yapıp kaydedin
Ama uzaktan sürekli güncellenen bir m3 u adesi ise ona müdahale edemezsiniz
Evet o konuda sıkıntı olabilir bir süre sonra link patlıyor yenisini bulmam gerekiyor. Ne yapabileceğime bakacağım bakalım. Zaman ayırıp bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Geri