bir konuda yardım istiyorum

baba44

Üye
Konular
4
selam arkadaşlar hls proxy konusunda biraz bilgi edinmek istiyorum iptv m3u hls proxy ekliyorlarmış bunu bilen varmı acaba tşk

selam arkadaşlar hls proxy konusunda biraz bilgi edinmek istiyorum iptv m3u hls proxy ekliyorlarmış bunu bilen varmı acaba tşk
Lütfen başlığı düzeltelim;
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Ayrıca bu başlığın yeri "Konu Dışı" kategorisi mi olmalı?

En alakalı bölüme taşındı. FORUM KURALLARInı okumayı unutmayınız.
Hocam, özellikle mobilden girince, bu Forum Kuralları başlığının daha görünür bir yere linkinin konulması uygun olmaz mı? Ya da her konu açılışında gelse? Belki de kolay bir yerde vardır da ben göremedim. Şu an sanırım Yardım menüsü altında.

Hocam, özellikle mobilden girince, bu Forum Kuralları başlığının daha görünür bir yere linkinin konulması uygun olmaz mı? Ya da her konu açılışında gelse? Belki de kolay bir yerde vardır da ben göremedim. Şu an sanırım Yardım menüsü altında.
Emin olun, görmek istemeyen görmüyor..

Geri