İndirim🔥 👟Reebok Sandy Pıke Beyaz Erkek Spor Ayakkabı 🔥1000₺ yerine 699₺ ►

dehakan7

Müdavim
Konular
416
Ürün Adı: Reebok SANDY PIKE Beyaz Erkek Spor Ayakkabı
Marka: Reebok
Saya Malzeme: Tekstil

173401062621517340106470091734010686429

Onlar da taşeron satıcılara geçtiler. (Flo'muş yapmaz ya)

Artık 1000 lira 😀

Bir de buna bak, 1 alana 1 beleş

FLO ve IN Street kafamı karıştırmıştı bir ara.
FLO 'dan sipariş vermiştim ama In Street göndermişti aldığım ayakkabıyı. Daha önce dikkat etmemiştim meğer In Street de Flo Grup içerisinde yer alan firmalardanmış. Aynı platform iki farklı satıcı olarak görünseler bile birinden aldığını diğerinin hesabı üzerinden alınmış gibi gösterip gönderebiliyorlarmış. Çünkü siparişi FLO mağazasından yapmıştım ama siparişlerimde In Street görünüyordu.

FLO ve IN Street kafamı karıştırmıştı bir ara.
FLO 'dan sipariş vermiştim ama In Street göndermişti aldığım ayakkabıyı. Daha önce dikkat etmemiştim meğer In Street de Flo Grup içerisinde yer alan firmalardanmış. Aynı platform iki farklı satıcı olarak görünseler bile birinden aldığını diğerinin hesabı üzerinden alınmış gibi gösterip gönderebiliyorlarmış. Çünkü siparişi FLO mağazasından yapmıştım ama siparişlerimde In Street görünüyordu.
Hücreler gibi olmuş markalar bölünerek büyüyorlar mitoz filan derdik galiba biyoloji dersinde :)

Şöyle bir bilgi buldum , iki markada Ziylan Grup a bağlı antep markası ...

Ahmet ZİYLAN tarafından 1955 yılında Gaziantep´te temelleri atılmıştır.
1985 yılında ZİYLAN ve BÜYÜKEKŞİ aileleri birleşerek ZİYLAN ayakkabıyı kurmuştur
İlk markamız HALLEY isimli spor ayakkabıdır. Halley markasında çıkış yakalayan ZİYLAN, ikinci atılımı Eskimo tipi çizme üretimi ile gerçekleştirmiş ve ihracatın kapılarını da bu şekilde açmıştır.
İlk olarak Yunanistan´a ikinci olarak da Almanya´ya ihracat yapılmıştır.
Flo Mağazacılık Hizmetleri ve Pazarlama A.Ş., Ziylan Grup´a bağlı olarak mağazacılık faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere 2001 yılında kurulmuş, şirket ünvanı 2011 yılında Ziylan Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. olarak değiştirilmiştir.
Flo, Türkiye genelinde ve Türkiye dışındaki birçok mağazası ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Flo koleksiyonları, Ziylan grup bünyesinde üretilen markalar, iç piyasa üreticileri ve ithalat yoluyla oluşturulmaktadır.

Geri