Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sinetech abimin önerdiği gibi cloudstream gayet güzel bi uygulama kanalda videosu mevcut içine kekikakademinin eklentisini kurduktan sonra bir sürü film dizi sitesi otomatik ekleniyo izlemek istediğiniz filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz şahsen yıllardır cloudstream kullanıyorum tavsiye ederimaylardır rec tv kullanıyorum ama gerçekden film ve diziler çok kalitesiz 1080p diyor ama 480p gibi gerçekden 1080p izleyebileceğimiz bir uygulama var mı
hocam cloudstream gerçekden mükemmelSinetech abimin önerdiği gibi cloudstream gayet güzel bi uygulama kanalda videosu mevcut içine kekikakademinin eklentisini kurduktan sonra bir sürü film dizi sitesi otomatik ekleniyo izlemek istediğiniz filmi rahatlıkla izleyebilirsiniz şahsen yıllardır cloudstream kullanıyorum tavsiye ederim
Cloudstrem iyi fakat artık şöyle bir sorun var ; Cloudstrem in kaynak olarak aldığı dizilla artık önemli ve beğenilen dizilerde kendi sitesine kullanıcı girişi yapmadan dizi linkini vermiyor. Dolayısı ile KekikAkademi eklentisinden artık izleyemiyorsunuz. Biliyorsunuz dizilla dizi sitelerinin kaynağı. Ordan izleyemeyez iseniz başka siteden izleyemezsiniz. Örnek diziler :Cloudstream, Hdo Box, Bee TV, Cinema HD.
Evet uzun zamandır bende o sorunu çekiyorum nasıl çözdünüz diziler izlenmiyor var yüklemiyorCloudstrem iyi fakat artık şöyle bir sorun var ; Cloudstrem in kaynak olarak aldığı dizilla artık önemli ve beğenilen dizilerde kendi sitesine kullanıcı girişi yapmadan dizi linkini vermiyor. Dolayısı ile KekikAkademi eklentisinden artık izleyemiyorsunuz. Biliyorsunuz dizilla dizi sitelerinin kaynağı. Ordan izleyemeyez iseniz başka siteden izleyemezsiniz. Örnek diziler :
The Walking Dead: Daryl Dixon, From, tulsa King... Ve daha bir çoğu. Bu dizileri deneyin göreceksiniz son sezonları izleyemiyorsunuz
hocam aradığın program kesinlikle cloodstream içerisinde birçok site linkleri barındırıyor çoğu hemen hemen tüm bölümler sürekli güncel ve kullanım basit kullanışlı.. kurmanın youtube sinetech kanalı içerisinde detaylı anlatımı da var memnun kalırsınız..aylardır rec tv kullanıyorum ama gerçekden film ve diziler çok kalitesiz 1080p diyor ama 480p gibi gerçekden 1080p izleyebileceğimiz bir uygulama var mı
Bir üstteki mesajımı okudunuz mu?hocam aradığın program kesinlikle cloodstream içerisinde birçok site linkleri barındırıyor çoğu hemen hemen tüm bölümler sürekli güncel ve kullanım basit kullanışlı.. kurmanın youtube sinetech kanalı içerisinde detaylı anlatımı da var memnun kalırsınız..
Çözümü başka yerlerden izlemek maalesef. Örneğin stremio, rectv dede çıkıyor ama biraz geç çıkıyorEvet uzun zamandır bende o sorunu çekiyorum nasıl çözdünüz diziler izlenmiyor var yüklemiyor
Hepsinde bi sallantı var inşAllah düzelir rec ve ankada şikayetler varÇözümü başka yerlerden izlemek maalesef. Örneğin stremio, rectv dede çıkıyor ama biraz geç çıkıyor
TR dublaj olmadığı için stremioyu kullanıyorum benYüksek çözünürlüklü dizi film için stremio bence oldukça yeterli. Tek handikapı, tr dublajlı hiç bir içerik olmaması. Ha bı de addonlari eskisi gibi otomatik uygulama uzeinden değil, manuel olarak kendinizin indirmesi. Not: iki (utorrent ve Pirate by) addonu manuel indirmeniz yeterli.
Hocam eklenti içinde bitek dizilla mevcut değil bir sürü eklenti var arama çubuğuna the walking dead yazarsanız başka sitelerden gelen sonucu görürsünüz kekikakademi eklentisi gayet çalışıyo bi sorun yok yaniCloudstrem iyi fakat artık şöyle bir sorun var ; Cloudstrem in kaynak olarak aldığı dizilla artık önemli ve beğenilen dizilerde kendi sitesine kullanıcı girişi yapmadan dizi linkini vermiyor. Dolayısı ile KekikAkademi eklentisinden artık izleyemiyorsunuz. Biliyorsunuz dizilla dizi sitelerinin kaynağı. Ordan izleyemeyez iseniz başka siteden izleyemezsiniz. Örnek diziler :
The Walking Dead: Daryl Dixon, From, tulsa King... Ve daha bir çoğu. Bu dizileri deneyin göreceksiniz son sezonları izleyemiyorsunuz
From adlı dizinin 3. Sezon 3. Ve 4. Bölümleri izler misin.Hocam eklenti içinde bitek dizilla mevcut değil bir sürü eklenti var arama çubuğuna the walking dead yazarsanız başka sitelerden gelen sonucu görürsünüz kekikakademi eklentisi gayet çalışıyo bi sorun yok yani
ip tv uygulaması indirip şu kullanıcı adı ile şifre giriş yapın sanırım aradığınız cevap burdan bulabilir siniz bir çok platform dizi ve filmleri ni bulabilir siniz ben izliyorum gizlediklerim de sıkıntı olmadı ..şimdilik tabikiaylardır rec tv kullanıyorum ama gerçekden film ve diziler çok kalitesiz 1080p diyor ama 480p gibi gerçekden 1080p izleyebileceğimiz bir uygulama var mı
Sitede yüklü ama telif nedeniyle kaldırılmış hocam buna siteninde yapabileceği bişey yok kaçak bir şekilde dizipal gibi sitelerden farklı sunucularda bulabilirsiniz belkiFrom adlı dizinin 3. Sezon 3. Ve 4. Bölümleri izler misin.
beğendim güzel içerikler var teşkkürler.APKTime apk var onu indirin içinde her türlü uygulama var
Öyle değil işte. Dizillaya üye olun giriş yapın izliyorsunuzSitede yüklü ama telif nedeniyle kaldırılmış hocam buna siteninde yapabileceği bişey yok kaçak bir şekilde dizipal gibi sitelerden farklı sunucularda bulabilirsiniz belki
Doğrudur hocam ben kendi izlemiş olduğum ne film ne dizi bi sıkıntısını yaşamadım öneride bulundum ama siz fazla dizi film izlediğiniz için bu konuda belli ki daha fazla bilgilisiniz beyaz bayrak çekip iyi forumlar diliyorumÖyle değil işte. Dizillaya üye olun giriş yapın izliyorsunuz![]()