Yardım Open Atv 7.4'te USB'ye Kaydetme Sorunu

enginengin

Üye
Konular
2
arkadaşlar ben kanalı usb kaydedemıyorum bu uyarı veriyor usb boş ama

Ekli dosyalar

• 20251005_110947.jpg
    20251005_110947.jpg
    2.7 MB · Görüntüleme: 12
Başlık ile alakası olmayan tüm mesajlara uyarı verilecektir. Arkadaşımız bir soru sormuş, buna cevap vermek isteyenler yazabilirler.

sebepsız yere bana uyarı veryorsunuz yardım etmıyorsunuz
Kardeşim sebepsiz yere bana uyarı veriyorsunuz demişsin ama hala aynı kural ihlalini yapmaya devam ediyorsun. Arka arkaya mesaj atmak yasak, eklemek istediklerin varsa bir önceki mesajını düzenleyebilirsin, arka arkaya mesaj atmaya devam edersen tekrar uyarı alacaksın, aynı şeyi yapıp, haksız yere uyarı alıyorum diyemezsin.

arkadaşlar ben kanalı usb kaydedemıyorum bu uyarı veriyor usb boş ama
Soruya gelince, kayıt yeri media/usb yazıyor, burası doğru konum değil muhtemelen. Bu hangi cihazdaki hangi arayüz bilmiyorum ama bir çok cihazda farklı bir yerde konumlanıyor. Göz at seçeneği yok mu?

CX Dosya Gezgini gibi bir uygulama kurup, usb sürücüsünün dosya yolunu görebilirsin.

gözat yok abı içi boş open atv 7.4 kullanıyorum nasıl yapcağız olmuyor abı @Sinetech
Bilen yok demek ki kardeşim, bilen birisi olsa mutlaka yardım ederdi. Ben de hiç kullanmadım açıkçası, bilemiyorum. Herhangi bir uyarı vs. veriyor mu peki?

Dediğim gibi konuya uzağım ama gördüğüm kadarıyla taktığın diski mount etmen gerekiyor öncelikle. Böyle bir menü olmalı.

Burada da benzer şeyler konuşulmuş.

Bu arada başlığını da düzenledim, "usbye kaydedemiyorum" gibi ne istediğinin anlaşılmadığı bir başlık yerine, böyle bir başlık atarsan, ana sayfada konuyu görenler ne istediğini daha konuya tıklamadan anlayabilirler. Bunlar basit ama önemli şeyler.

abi olduda bıtıp bıtmedğini nasıl anlıyacağız

Arka arkaya mesaj atmayınız! Önceki mesajınıza ekleme yapacaksanız, mesajınızı düzenleyiniz...
@Sinetech bıtıp bıtmedğini nası nalıyacağız

@Sinetech bıtıp bıtmedğini nası nalıyacağız
Sevgili kardeşim neyin bitip bitmediğini nasıl anlayacağız? USB'ye kaydedemiyorum gibi bir soru sormuşsun, aynı soruyu başka bir yerde tartışmışlar ve çözülmüş. Orayı okuyup, gerekirse orada sorabilirsin. Burada bilen yok gibi görünüyor, çözüm bu forumda değil demek ki.

Arka arkaya mesaj atmayınız! Önceki mesajınıza ekleme yapacaksanız, mesajınızı düzenleyiniz...

Geri