Öneri 🎮 Pc için sorunsuz gamepad arayanlar içeri ;) 🖥

dehakan7

Müdavim
Konular
424
Ben bu modeli kullanıyorum öncesinde bilinmedik markaları xbox uygulaması ile uyumlu gibi gösterip oynardık çocuklarla şimdi artık uyum sorunu yok 2 kol takıyoruz istediğimiz oyunu sorunsuz oynuyoruz, her hafta bir oyun bitirelim heyecanı var artık ;)

Ben bu modeli kullanıyorum öncesinde bilinmedik markaları xbox uygulaması ile uyumlu gibi gösterip oynardık çocuklarla şimdi artık uyum sorunu yok 2 kol takıyoruz istediğimiz oyunu sorunsuz oynuyoruz, her hafta bir oyun bitirelim heyecanı var artık ;)

Benim favori Gamepad'imdir.

Bir zamanlar HB sitesinden 50 TL'ye almıştım sonra 300 TL oldu şimdi uçmuş. Yaygın olduğu için tamiri de mümkün, 2 tanesinde drifting sorunu vardı tamire verdim yeni gibi geldi. Bunun kablosuz olanı da var fakat pille uğraşmak istemediğim için denemedim hiç, eminim iyidir.

Benim favori Gamepad'imdir.

Bir zamanlar HB sitesinden 50 TL'ye almıştım sonra 300 TL oldu şimdi uçmuş. Yaygın olduğu için tamiri de mümkün, 2 tanesinde drifting sorunu vardı tamire verdim yeni gibi geldi. Bunun kablosuz olanı da var fakat pille uğraşmak istemediğim için denemedim hiç, eminim iyidir.
Evet ondan da var ama bil bitince sıkıntı oluyor , birde oyunun en heycanlı yerinde olursa off diyorum ;) onun da kodu f710 kablosuz olmasının yanında birde titreşim fazlalığı var başka fark yok ...

1759229639002

Evet ondan da var ama bil bitince sıkıntı oluyor , birde oyunun en heycanlı yerinde olursa off diyorum ;) onun da kodu f710 kablosuz olmasının yanında birde titreşim fazlalığı var başka fark yok ...

Ekli dosyayı görüntüle 13759
Şundan evde 2 tane var, bir tanesi paketinde ve geçen sene almıştım ama diğeri herhalde 10 seneden daha eskidir. Bimeks'ten almıştım ve hala çalışıyor. Ne drift sorunu, ne kopma vs. Muhtemelen yeni sürümlerindeki bağlantı protokolleri daha iyidir ve aşırı da oyun oynayan biri değilim ama kenarda dursa bile bozulacak kadar süre geçti (ilk aldığımda çok oynardım PES özellikle).

Ama yine de çok daha iyileri var, mesela XBox kontrolcüsü ya da GameSir ve Data Frog'un şarjlı ve hem bluetooth hem de usb alıcı ile çalışan farklı farklı modelleri. F710 artık ergonomik gelmese de sağlamlık konusunda (en azından bendeki) çok başarılı.

Geri