🔴 Suudi Arabistan, ABD’li oyun devi Electronic Arts’ı 55 milyar dolara satın aldı. 🕹

'' Para var huzur var'' Bunu düşünüyorum. :)

'' Para var huzur var'' Bunu düşünüyorum. :)
Doğru Söylüyorsunuz Lakin Bu Suudi Ve Araplar Parayla Her Şeyin Satın Alınabileceğini Zannediyorlar,Diyebilirim.Düşünceleri Ve Değerleri Para İle Satın Alamazssınız,Aldığınızı
Zannedersiniz.Paranın Geçmeyeceği Değerler Vardır.Ama Bunları Bilemezler.Saygılarımla.

Doğru Söylüyorsunuz Lakin Bu Suudi Ve Araplar Parayla Her Şeyin Satın Alınabileceğini Zannediyorlar,Diyebilirim.Düşünceleri Ve Değerleri Para İle Satın Alamazssınız,Aldığınızı
Zannedersiniz.Paranın Geçmeyeceği Değerler Vardır.Ama Bunları Bilemezler.Saygılarımla.
İlk önce şunu yazayım'' Para, her kapıyı açar!'' Sonra da şunu ekleyeyim; Ben de seninle aynı fikirdeyim ama hayatın da bir gerçeği var.
Sen de muhakkak yaşarken, bu hayatın, insanların ne mal olduklarını öğrenmişsindir.

İstediğin kadar paraya kafa tut, yine yenilirsin! :) Para, akıldan bile üstündür, aklı bile satın alır.

Bu arada, parayı bu kadar övüyor olmam, '' sevdiğim, yücelltiğim'' manasına gelmesin! Önce gerçeği konuşmaktan yanayım, her zaman.

Her şeyi amerikadan alıyorlar fifa gitti o zaman birazda türkiyeden alin gerçi bunlar diğer Müslümanlarının düşünüyorlarmı yoksa süper güç biz müminler olurduk birleşsek tek bir çatı altında nedense tarihte Müslümanlarının birbiri ile savaşmış a halada öyle dış güçler birbirimize düşürdü toparlanmassak bu gidişle Filistin doğu Türkistan değil sıra Türkiye bizi de zaten ekonomik olarak yapmaya calisiyorlar 😔😔

Geri