Halâ Digital Tv Kartı kullanan var mı?

DISCOVER

Üye
Konular
3
Uydudan yayın izlemenin popüler olduğu 1990'ların sonu ile 2000'li yılların başlarından ortalarına digital tv kartlarıda bayağı popülerdi. İlk digital tv kartım Skystar2 DVB-S yayınları alabiliyorken, daha sonra DVB-S2 yayınlarını alabilen Prof Tuners 7301 almıştım. Prof Tuners tv kartımı Türk sat uydu çanağı bağlı halde halen kullanmaktayım. Kullanmakta olduğum proğram hem uydu yayınlarını alabilen, hem de ip tv listelerini oynatabilen DVB Wiever proğramı.

Adsz

Son düzenleme:
Benim tv kartım xp uyumluydu, sonrası driver çıkmadı ve uyumluluk modunda çalışmadı. Sırf kullanabileyim diye vmware üzerine xp kurdum, tam randımanlı olmadı, attım. Laptop için, harici modüldü

Son düzenleme:
Benim tv kartım xp uyumluydu, sonrası driver çıkmadı ve uyumluluk modunda çalışmadı. Sıfr kullanabileyim diye vmware üzerine xp kurdum, tam randımanlı olmadı, attım. Laptop için, harici modüldü
Benim kullandığım Prof Tuners 7301'e ait driver win10 işletim sisteminde de stabil çalışıyor. Win11'de denenedim.

Avermedia cine 5 :) , mükemmel ikili
geçen 8-10 tane hurdaya verdim .
Evet çok kolaydı o zamanlar, basitçe kırıyorduk :)

Skystar 2 ile download yapardık, tabi seçme, indirme değil de havada ne yakalarsak ve işimize yarayacak bir şey denk gelirse. Gerçi arama yapan uygulamalar da vardı ama diğer türlü piyango gibiydi.

Evet çok kolaydı o zamanlar, basitçe kırıyorduk :)

Skystar 2 ile download yapardık, tabi seçme, indirme değil de havada ne yakalarsak ve işimize yarayacak bir şey denk gelirse. Gerçi arama yapan uygulamalar da vardı ama diğer türlü piyango gibiydi.
Aynen skystar2 ile bende çok download yaptım. Rastgele ne gelirse indirmek. Sabaha kadar açık bırakıp, bir hdd doldurup içinden işe yarar bir şeyler aramak internetin kısıtlı olduğu o dönemlerde açayip bir işti. ProgDVB, Alt DVB, DVB Wiever popüler oynatıcılardı.

Kırma meselesi ise daha keyifli bir işti. S2emu, softcam, plugin v.s. Şimdi internet protokolü çıktı mertlik bozuldu tabi :)

Aynen skystar2 ile bende çok download yaptım. Rastgele ne gelirse indirmek. Sabaha kadar açık bırakıp, bir hdd doldurup içinden işe yarar bir şeyler aramak internetin kısıtlı olduğu o dönemlerde açayip bir işti. ProgDVB, Alt DVB, DVB Wiever popüler oynatıcılardı.

Kırma meselesi ise daha keyifli bir işti. S2emu, softcam, plugin v.s. Şimdi internet protokolü çıktı mertlik bozuldu tabi :)
Siz yazınca hatırladım, ProgDVB ve Alt DVB kullanıyordum ben de :)

Yes, but why are you asking that any particular reason?

Bi 50 yıl daha bekletirseniz antika değeri kazandırarak elinizdeki kartları modülleri çok paralara satabilirsiniz😁

Geri