Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hatirasi bile var ... cocuk izlesin diye arama kismina " CARS " animasyon film cikan sonuclardan birini indirmeye basladim internet malum cok yavas o yillar . 12 saat civarinda surdu indirme sabah işe giderken bi bakayim diye dosyayi actim. 4 -5 tane afrikali erkek bir sarisin bayani (artik ne suc islediyse) bir cezalandiriyor bir cezalandiriyor aninda sildim yoksa cocuga nasil aciklayacaksin neyi anlatacaksin .bildigin morno filmin adini cocuk filmi yapmislarEskiler bilir ne indirirdik hey gidi günler
Torrntin atası
Oyyyyy göze geldi de oooooy yapma yaHatirasi bile var ... cocuk izlesin diye arama kismina " CARS " animasyon film cikan sonuclardan birini indirmeye basladim internet malum cok yavas o yillar . 12 saat civarinda surdu indirme sabah işe giderken bi bakayim diye dosyayi actim. 4 -5 tane afrikali erkek bir sarisin bayani (artik ne suc islediyse) bir cezalandiriyor bir cezalandiriyor aninda sildim yoksa cocuga nasil aciklayacaksin neyi anlatacaksin .bildigin morno filmin adini cocuk filmi yapmislar
Tatildeymiş. Bırak tatilin keyfini çıkarsın.Onu da gördüm geçenlerde, iletirim selamını,
Ekli dosyayı görüntüle 13697
Yooo, hiç güzel günler değildi.Hatırı sayılanlar nasıl olur da hatırlanmazlar. Hey gidi günler heyy oysa ne güzel günlermiş herşeyin bir tadı keyfi varmış. Bunun gibi baş yapıtlar hiç bir zaman unutulmayacaklar.
Yoo öyle deme o zamanlar geç inliyordu ama kıymete biniyordu. Şimdi saniyesinde istemediğin kadar ama hiç birisinin bir değeri olmuyorYooo, hiç güzel günler değildi.5 MB'lık MP3 yarım saatte iniyordu.
FlashGet de vardı. O zamanlar Youtube videoları ve birçok sitede( FLV) formatındaydı. FlashGet ile indiriyorduk.ares kullanmıştım ben
Kazaa, evet. iMesh de vardı, benim favorimdi.Napster kazaa bearshare hepsini kullandım hatta setup dosyaları bile duruyor