Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sizin sorun muhtemelen dpi engelini aşarak çözülebilirdi ama artık geçmiş turknet kullanan arkadaşım mevcut tam popüler olduğu zamanlar bağlatmıştı hâlâ aktif olarak kullanım sağlıyor kendi alt yapısı değil tt alt yapısı üstünde kullanıyor ona rağmen bir sıkıntısı olmadı sizde bi göz atıp deneyin isterseniz.Merhabalar.
Superonline'ın 1 haftadır bitmeyen genel sorunu yüzünden (hızından ve stabilitesinden memnun olsam da) cayma bedeli ödemeden taahhütümü sonlandırdım. Superonline da hoşuma gitmeyen tek şey özellikle maç saatlerinde olmak üzere bir kısıtlamaya tabi tutmaları idi. Araştırdığım kadarıyla buna throttle, cgnat vs. gibi şeyler deniyormuş. Beni malum yoldan mor kanalları izlerken mağdur etmeyecek, herhangi bir zaman diliminde herhangi bir kısıtlama yapmayacak firma önerisi olan arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim. Ana firmalar önceliğimdir yan firma kullanmayı sevmiyorum...
Protestonun gücüne her zaman inanmışımdır hocam ve muhakkak imzalayacağım...Dertler bitmiyor. ISS'lerden çektiğimiz yetmiyor. Üstüne yok bant daralt, yok o, yok bu. Bu devirde nedir bu arkadaş. Herkes bezmiş durumda olduğu için genel durumla ilgili olarak change.org'da bir imza kampanyası başlatıldı. Size boş gelebilir ama Adil Kullanım Kotası denilen rezalet de buradaki bir kampanya sonucu kaldırılmıştı. Linki bırakıyorum. İsteyen katılabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Evet TT altyapısı kullanıyor hocam. Türknette karar kılacağım gibi ama onlarda kurulum ücreti istiyorlar 1200₺ hem de vay be saçmalığa bak. Diğerlerinde böyle bir durum yok...Sizin sorun muhtemelen dpi engelini aşarak çözülebilirdi ama artık geçmiş turknet kullanan arkadaşım mevcut tam popüler olduğu zamanlar bağlatmıştı hâlâ aktif olarak kullanım sağlıyor kendi alt yapısı değil tt alt yapısı üstünde kullanıyor ona rağmen bir sıkıntısı olmadı sizde bi göz atıp deneyin isterseniz.
Mantıklı hocam. Bakalım henüz karar veremedim hayırlısı olsun.Türknet bu saatten sonra sabit fiyatından dolayı gigafiber dışında kullanılacak bir iss değil.
Linux vu solo vtı da kullanılabilirmiGithubdan"dan ByeBye DPI 1.6.5 Universal Surumunu İndirin VirusTotal"den Taratıp Kurun Uygulamaya Girin Hic Bir Ayarlarini Dokunmayın Bağlan Tuşuna Tiklayip Geri Çikin Özellikle Hafta Sonlari İss Bazilari İnternet Bant Daraltimi Uyguluyorlar.Turknet Benim İss 100 Uzerinden 97 İnternet
Hizim ByeBye DPI Acinca 100 Uzerinden 320 İle En Dusuk 290 Hiz Aliyorum
+Vpn Kullanmaniza Gerekte Kalmiyor Kisitlamalarada Takilmadan Kullanabilirsiniz İnternet Hizinizda Vpn Gibi Dusmez,Ben Surekli Kullaniyorum Cok Memnunum
Arama Motoruna Github ByeBye DPI Yazin 1.6.5 Universal Surumunu Kullaniyorum Farkli Secenekleri Var Cihaziniza Gore Secip İndirin 32 Bit 64 Bit Secenekleri Var Universal Olan 32 Bit
Onu İndirmistim.
Umarim Herkese Faydali Olur.Sorulariniz Olursa İs Donusu Cevap Vermeye Calisirim Saygilarimla.
Kargo1975
Ben Android Surumunu İndirdim Uygulaması Varsa Tabiki İndirip Kullanabilirsiniz Sizin SisteminizeLinux vu solo vtı da kullanılabilirmi
Ben kablonet/kablo tv kullanıyorum hocam bugüne kadar bir sorun yaşamadım.. 100 mbps internet akşam 7 sabah 7 arası 25 mbps düşüyor vadettikleri neti de tam olarak veriyorlar. Tek bir sorun var yanına repeater yapacak bir router yada wifi tekrarlayıcı almanız lazım keza modemleri biraz dandik ara sıra kopmalar yapıyordu o şekilde çözüm oluyor.Merhabalar.
Superonline'ın 1 haftadır bitmeyen genel sorunu yüzünden (hızından ve stabilitesinden memnun olsam da) cayma bedeli ödemeden taahhütümü sonlandırdım. Superonline da hoşuma gitmeyen tek şey özellikle maç saatlerinde olmak üzere bir kısıtlamaya tabi tutmaları idi. Araştırdığım kadarıyla buna throttle, cgnat vs. gibi şeyler deniyormuş. Beni malum yoldan mor kanalları izlerken mağdur etmeyecek, herhangi bir zaman diliminde herhangi bir kısıtlama yapmayacak firma önerisi olan arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim. Ana firmalar önceliğimdir yan firma kullanmayı sevmiyorum...
Valla hocam henüz daha geçiş yapamadım herhangi bir İSSye ancak türknet 1200₺ kurulum ücreti istiyor, kablonette ise bu sorunlar var derken şimdilik beklemedeyim...Ben kablonet/kablo tv kullanıyorum hocam bugüne kadar bir sorun yaşamadım.. 100 mbps internet akşam 7 sabah 7 arası 25 mbps düşüyor vadettikleri neti de tam olarak veriyorlar. Tek bir sorun var yanına repeater yapacak bir router yada wifi tekrarlayıcı almanız lazım keza modemleri biraz dandik ara sıra kopmalar yapıyordu o şekilde çözüm oluyor.
Bulunduğum konuma en fazla 100 verebiliyorlarmış ona da 1200₺ kurulum ücreti istiyorlar diye beklemeye aldım.Turknet 1000 kullaniyorum yoğun saatlerde torrent vb. Yavaşlama oluyor.