Mibox 2 de inat yayınlarında tekrar ve takılmalar

evimizeser

Üye
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, mi box 2 üzerinden cloud steam'de inat ta iz TV ve gurme TV izliyorum,takılmalar oluyor,son birkaç sözcüğü tekrar söyleyecek şekilde tekrara giriyor, neden acaba?

Modem üzerinden dns değiştirip öyle deneyin birde.

Merhaba arkadaşlar, mi box 2 üzerinden cloud steam'de inat ta iz TV ve gurme TV izliyorum,takılmalar oluyor,son birkaç sözcüğü tekrar söyleyecek şekilde tekrara giriyor, neden acaba?
Allah Allah telegramda bir kişi takılıyor demişti inat kapatacağız falan dediler Digitürk yetkilisi değil ama haberde görmüş haberi yapay zeka seslendiriyor bulamamışlar bir oyuncu galiba bide apk değil ap ke diyor apk söylemiyor daha😂😂

Daha çok yayın akışıyla alakalı bir durum gibi gözüküyor.
Uygulumayı bir de mobilde dene bakalım, aynı sorunu yaşıyor musun(?)

Geçen gün bir arkadaşa Stick üzerinden apk yükedim yayın akışı akıcı değildi internetin hiç iyi değil dedim sonra modemle hangi hızla bağlantısına baktım 5g ile bağlantısı vardı 2,4 ile değiştirdim yayın akışı gözle görülür şekilde değişti. Denemeni tavsiye ederim

Geçen gün bir arkadaşa Stick üzerinden apk yükedim yayın akışı akıcı değildi internetin hiç iyi değil dedim sonra modemle hangi hızla bağlantısına baktım 5g ile bağlantısı vardı 2,4 ile değiştirdim yayın akışı gözle görülür şekilde değişti. Denemeni tavsiye ederim
Bu aklıma hiç gelmedi parazit fazla olduğu için 5ghz de sanırım 2.4 daha verimli oluyor

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. Söylediğiniz yöntemleri deneyeceğim. Başlığı nasıl değiştireceğimi bilmiyorum aradım ama bulamadım.

Konuyu kurallara uygun şekilde düzeltiniz

Geri