Mi Box 3.Nesil Tecrübeleri Nelerdir?

ENS

Üye
Konular
10
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz Mi Box.3.nesil çıktı. Ben şahsen hayatımda hiç Mi Box kullanmadım. Ama yeni çıkan ürünleri, teknojiyi takip etmeyi seviyorum. Yerli ama özellikle yabancı birçok video var YT üzerinde ama benim için esas olan gerçek kullanıcı deneyimidir.

Mi Box 3.Nesil cihazı alıp kullanan, yakın bir arkadaşı almıştır onda gören ya da bir mağazada gören, kurcalama şansı bulan....Kim varsa tecrübelerini ve düşüncelerini detaylıca yazarsa sevinirim.

Saygılarımla

Bende 3.nesil var. Daha önce eşimin ailesinin evine 2.nesil almıştık. Kendi evimize 3.nesil aldık. Arada çok bir fark yok. Gene aynı şekilde kullanıyoruz dizi ve film izlemek için. 2.nesile göre daha hızlı. Birde kapattığım yapay zeka özelliği var. 120 hz i 1080p de verdiği için kullanmıyorum. 4k 60 hz kullanıyorum. İlk bi ekran ayarı yaparken zorlanmıştım apk dan video oynatırken videoyu başlatıp durdurunca ekran gidip geliyordu kurcalarken ayarlardan özelliği buldum kapattım düzeldi. 2.nesilden 3.nesile geçilmez. tasarım olarak 2.nesil daha güzeldi bence tost gibiydi. 3.nesilin öne doğru sivrelmesi güzel değil bence. Isınma var mı yok mu bilmiyorum klima direk tv ye doğru vuruyor o taraflar hep serin oluyor. Isınıyorsa bile klima serinletmiştir.

Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz Mi Box.3.nesil çıktı. Ben şahsen hayatımda hiç Mi Box kullanmadım. Ama yeni çıkan ürünleri, teknojiyi takip etmeyi seviyorum. Yerli ama özellikle yabancı birçok video var YT üzerinde ama benim için esas olan gerçek kullanıcı deneyimidir.

Mi Box 3.Nesil cihazı alıp kullanan, yakın bir arkadaşı almıştır onda gören ya da bir mağazada gören, kurcalama şansı bulan....Kim varsa tecrübelerini ve düşüncelerini detaylıca yazarsa sevinirim.

Saygılarımla
ben şahsen kumandadan ve ethernet portu olmadıgı ıcın cok dert çektim,kumandayı begenmedım yenı kumanda alayım dedim sıkıntı cıkıyo illa kendi kumandası olacak,birde wifida baglantı kesilme sorunu yaşadım tarih saatten midir veya ayni ip adresi almasından mıdır bilmiyorum ama modem ayarlarından dns i değiştirince duzeldi(bu sorun benim internet saglayıcımla alakalıdır). onun dışında ısınma veya performansda sorun yok,novada homatics de android 14 guncellemesı yapınca ısınma falan oluyomus bunda oyle bır sey yok yani

Son düzenleme:

Geri