Windows 11 24 H2 AĞUSTOS-EYLÜL GÜNCELLEMELERİ

neos11

Üye
Konular
13
Microsoft windows 11 son güncellemeleri ile bıktırdı artık. Herşey bozuldu. Bu nasıl güncelleme.
- güncelleme yapılamadı hatası
- oobsettings hatası
- masaütünde tıklamalarda takılma donma algılamama
- edge menüleri rezalet oldu kullanım sıfır

Bendeki son durum oobsettings hatası açılıştaki pencere gelmesi sonra atla diyerek çıkıyorum bu ekranı kaldıramadım. Terminalden komutlar vs girdim düzelnedi TEMİZ KURULUM YAPACAĞIM. Temiz kurulum sorun değilde proğramları tekrar yüklemek ayarlar of of çok uzun sürüyor.

25H2 tam yayınlasalar artık.

Sizllerde yaşadınızmı bu tür sorunlar paylaşın lütfen.

ben windows 10 kullaniyordum windows beni iki yil önce windows 11 yüklemeye zorladi. son iki yildir windows 11 24H2 kullaniyorum. pc de hic bir zaman sorun yasamadim. bir kac aydir youtubede bakiyorum windows 11 24H2 kullanicilari bir günceleme sonrasi özellikle m2 ssd bozuldugunu yazmislar. özellikle 13 agustos tarihindeki güncellemeden dolayi. bu konuyla ilgili microsoft aciklama yapmis bu tür sorunlarin bizimle alakasi yoktur diye. benim pc windows sistemi m2 ssd de kurulu neden benim de m2 ssd bozulmadi. dogrudur windows 11 24H2 nerdeyse her hafta sürekli güncelleme aliyor. bu duruma benimde kafam takiliyor. bu kadar cok güncelleme neyin nesi.

Benim kullandığım ve memnun kaldığım sürümü öneriyorum 25H2 windows 11 pro ;)

Ana bilgisayarımı şehir dışında olduğum için şimdi güncelleme yaptım ve m2 ssd güncellemesi kaldırılmış zaten onda sıkıntı yok. Benim ana pc en son donanımlar barındırıyor düzen tutmadı. En iyisi olsun dedim fakat windows 11 yeterli deateği içeriği yok sistemde ıturma olmuyor.
25H2 bakalım nasıl olacak?

Benim kullandığım ve memnun kaldığım sürümü öneriyorum 25H2 windows 11 pro ;)

dehakan bir ara bende windows 11 25H2 yükleyimmi diye düsündüm biraz arastirma yaptim daha calisma asamasinda oldugu icin vazgectim basima is cikarmayim dedim. tam sürümün bitmesini bekliyorum. ve merak ettigim 24H2 ile 25H2 arasindaki fark ne.?

dehakan bir ara bende windows 11 25H2 yükleyimmi diye düsündüm biraz arastirma yaptim daha calisma asamasinda oldugu icin vazgectim basima is cikarmayim dedim. tam sürümün bitmesini bekliyorum. ve merak ettigim 24H2 ile 25H2 arasindaki fark ne.?
Ben 20 gündür kullanıyorum şimdilik sorun görmedim , fark olarak da bariz bir şey yok , mutlaka iyileştirme yapmışlardır da benim fark edeceğim bişey yok galiba, ben sistem yenilensin diye kurdum zaten, tavsiye ederim kurun geçin, beğenmezseniz silersiniz nedir yani ;)

Ben 20 gündür kullanıyorum şimdilik sorun görmedim , fark olarak da bariz bir şey yok , mutlaka iyileştirme yapmışlardır da benim fark edeceğim bişey yok galiba, ben sistem yenilensin diye kurdum zaten, tavsiye ederim kurun geçin, beğenmezseniz silersiniz nedir yani ;)
vermis oldugun uzatidan su an indiriyorum insalah temiz yüklemistir.

Önceler Revios kullanırdım bir ara Atlas os a geçtim ama 2 senedir düzenli xLite kullanıyorum çok iyi hazırlıyorlar.

* Kurulum için püfleri veriyorum stabilite için...

İngilizce kurulur, masa üstündeki klasöre girip browser kurun sonra marketi kurun bunlar klasör içindedir, daha sonra driver kurulumu yapın , en son dil seçeneklerinden tükçeyi ekleyip yeniden başlatın hazır...

Geri