theperfectstrom
Paylaşımcı
- Konular
- 16
konuda yazıyor arama motorlarından bulunan id lercontent id ne yazılacak acaba?
misal 118416583faa3fb4f03800173429b6b844b43a52 gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
konuda yazıyor arama motorlarından bulunan id lercontent id ne yazılacak acaba?
Oyle ugrasma senin mesajinin bir ustteki mesaj ne guzel anlatmiscontent id ne yazılacak acaba?
Adguard dns kurunher acışta reklam geliyor iki kez normal mi?
Adguard dns her internet kullanıcısının bilmesi gereken dns. burada aslında bilgiler verilmiş ama başlıktaki entry sayısı acı verici. oysa aktif şekilde kullanmamla oluşan tecrübelerim çoğu kullanıcı için işe yarar.her acışta reklam geliyor iki kez normal mi?
Bende @dehakan7 arkadaşımızın önerdiği local send programını açıyorum (harika program bu arada stick te dee çalıştı sorunsuz.)her iki cihazda contend id yi gonderiyorum stick e orda kopyala çıkıyor direk zaten sonrada ace streama yapıştırıp devam ediyorumxioami stick 4k denedim acestream hiç açmadan boxta veya stick tvbox browserde acestream seach sayfasını açın (telefon ihtiyacımız yok direk box herhangi bir browserden açabilirsiniz)kanal adına tıklayın 3 seçenek çıkıyor , oynatıcı en baştaki acestream seçin direk açılıyor.İd kopyalayıp yapıştırmaya stick ve boxta gerek yok pc bilmiyorum arkadaşlar.
Link paylaşabilirmisiniz hocam? belki kullanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir.Bende @dehakan7 arkadaşımızın önerdiği local send programını açıyorum (harika program bu arada stick te dee çalıştı sorunsuz.)her iki cihazda contend id yi gonderiyorum stick e orda kopyala çıkıyor direk zaten sonrada ace streama yapıştırıp devam ediyorum![]()
buyrun hocam konu mevcut aramada çıkmadı hayretLink paylaşabilirmisiniz hocam? belki kullanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir.
Evet benzeri fakat desteklediği platformlar daha fazla birde kesinlikle daha stabil. Birde gönderme sonrası o can sıkıcı reklamlar yokPaylaşım için teşekkürler.send files to tv benziyor gibi.
Reklam sorun değil keenetic modemler bloke edıyor reklamları hocamEvet benzeri fakat desteklediği platformlar daha fazla birde kesinlikle daha stabil. Birde gönderme sonrası o can sıkıcı reklamlar yok![]()
Evet hatırlıyorum sopcast iReklam sorun değil keenetic modemler bloke edıyor reklamları hocamyazılımındam ayarlıyorum.Umarız kaynakları buluruz. Eskiden sopcast vardı bir ara.
Şampiyonlar ligi icin su an en iyi okko sport. Pimpletv.ru sitesinde mevcutziggo spor lar tabi gibi ş ligi için ace stream de iyi kanal altrntf ace de tek sorun hafif arada 1 2 salise diyim kasma ama önemssiz o da bazen
maç anında mı aktif oluyor kanal ? ace de ziggo var diye dedim okko yu koymamışlar o akdar rus kanalı varŞampiyonlar ligi icin su an en iyi okko sport. Pimpletv.ru sitesinde mevcut
Evet sitesinde acestream linki varmaç anında mı aktif oluyor kanal ? ace de ziggo var diye dedim okko yu koymamışlar o akdar rus kanalı var
Forumu inceleyin lutfenaffınıza sığınarak küçük bir sorum olacak, iş arasında yazıyorum tamamını okuyamadım. Stremio ya alternatif arıyorum da, bu aynı işi görebilir mi?