Öneri ↪ YouTube ⁕Tarih ⁞ Teknoloji ⁞ Bilim ⁞ Tasarım⁕ Kanal Önerileri ↩

tekkan

Müdavim
Konular
121
Selamlar

Sizin de severek takip ettiğiniz, faydalı olduğunu düşündüğünüz tarih, bilim, teknoloji ve tasarım kanallarını bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Takip ettiğim birkaç kanalı aşağıya bırakıyorum.

Evrim Ağacı Teknobilim:

Bebar Bilim:

Kaan Ünsal Alphan ( Anlatımı mükemmel )

Quantum Tech HD:

Son düzenleme:
Öncelikle Boyle Bir Konu Actigin İcin Cok Tesekkur Ederim @tekkan Kardesim Burada Herkes Birbirine Faydali Olmaya Calisiyor.Herkesin Fikirleri Uymasada Onemli Olan Dostluk.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Bu kanal da teknolojik aletlerin nasıl çalıştığını gerçekçi 3 boyutlu modellemeler ile sunuyor.
Mesela cpu'ların neye göre i3 i5 i7 diye isimlendirildiğini bu video sayesinde çok net anlamıştım.
(Videonun o kısımdan başlayan halini ekledim, altyazıları Türkçe'ye çevirme seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.)

Bu kanal bilimsel konuları kendine has animasyonlar ve farklı dillerde altyazılar ile sunuyor.
Bu kanal da teknolojik aletlerin nasıl çalıştığını gerçekçi 3 boyutlu modellemeler ile sunuyor.
Mesela cpu'ların neye göre i3 i5 i7 diye isimlendirildiğini bu video sayesinde çok net anlamıştım.
(Videonun o kısımdan başlayan halini ekledim, altyazıları Türkçe'ye çevirme seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.)
Tam benim kanallarım reis, teşekkürler.

İdris Usta Motivasyon Konuşması (1)
İdris Usta Kendi İşimi Neden Başlattım
İdris Usta Motivasyon Konuşması (2)

Son düzenleme:
Bu videoların

YouTube ⁕TarihTeknolojiBilimTasarım⁕ Kanal Önerileri​

konusuyla alakasını açıklayabilir misiniz?
Öncelikle Amacimin Konuyu Sulandirmak Veya Dalga Gecmek Olmadigini Bilakis Konuya Katkida Bulunmak Oldugunu Bilmenizi İsterim.Konuyla Alakasiz Gelmis Olabilir Size Fikirlerinizede Saygi Duyarim Bana Gorede Konuyla Alakasi Oldugunu Dusundugum İcin Bilimin İlimin Felsefenin Tarihin Motivasyon İle BireBir Alakasi Vardir. Motivasyon Olmadan Hayat Olmaz Empati Olmaz Saygi Olmaz Benimde Nacizane Dusuncelerim Bu Yonde.Saygılarımla.

Öncelikle Amacimin Konuyu Sulandirmak Veya Dalga Gecmek Olmadigini Bilakis Konuya Katkida Bulunmak Oldugunu Bilmenizi İsterim.Konuyla Alakasiz Gelmis Olabilir Size Fikirlerinizede Saygi Duyarim Bana Gorede Konuyla Alakasi Oldugunu Dusundugum İcin Biliminin İlimin Felsefenin Motivasyon İle BireBir Alakasi Vardir. Motivasyon Olmadan Hayat Olmaz Empati Olmaz Saygi Olmaz Benimde Nacizane Dusuncelerim Bu Yonde.Saygılarımla.
Haklısınız ben de benim gibi anlamayanlar olursa diye bir açıklama olsaydı daha iyi olurdu diye düşündüm. Mesela bu sebepten kendi attığım videoların ikisine de kısaca ne ile alakalı kanalları olduğuna dair açıklama yaptım. Bu anlamda bir şey beklemiştim sadece. Saygılar.

Geri