Gpik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ps511903

Üye
Konular
4
Forum u çok sessiz gördüm Bayadır uzak kalmıştım...
Neyse sorunum var dostlar gpik TV kullanıyordum maçlar için TV box da şuanda tekrar yükledim ve hiç bir maç yayını kanalı açılmıyor bu sorunmu var? Eski TV box da çalışıyor aynısından bir tane daha aldık ama onda yayın yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler eğer varsa maç izlemek için başka uygulama öneriniz şimdiden çok teşekkür ederim

Forum u çok sessiz gördüm Bayadır uzak kalmıştım...
Neyse sorunum var dostlar gpik TV kullanıyordum maçlar için TV box da şuanda tekrar yükledim ve hiç bir maç yayını kanalı açılmıyor bu sorunmu var? Eski TV box da çalışıyor aynısından bir tane daha aldık ama onda yayın yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler eğer varsa maç izlemek için başka uygulama öneriniz şimdiden çok teşekkür ederim
Başlığınızı kurallara uygun şekilde düzenleyiniz. Aksi takdirde uyarı verilecektir.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri