Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nerden intirecanShamel.tv var tavsiye ederim
Hocam bu ücretsiz uygulama. Ücretsiz olduğu için telif uyarısı olmaz. Sizin bahsinize konu illegal yazılımlar, korsan yayınlar ve paylaşımlar için.Forum neyle uğraşıyor siz neyle uğraşıyorsunuz forum şuan farkında mısınız uyarı aldı kelle koltukta izliyorlar kapansın mı istiyorsunuz IPTV ve türevleri yok arkadaşlar bir süre
Saygıdeğer hocam biz gene sağlam tahtaya basalım bir süreHocam bu ücretsiz uygulama. Ücretsiz olduğu için telif uyarısı olmaz. Sizin bahsinize konu illegal yazılımlar, korsan yayınlar ve paylaşımlar için.
Ayrıca burada da konu var, bakabilirsiniz.Tv box için ücretsiz iptv uygulamsı varmı acaba
One ''pleyir''in içinde yüklü liste mi var.?One pleyir üstüne tanımam ister yükle ister kendi içindeki listeleri izle hem dil Türkçe daha ne olsun..
İptv uygulamasıyla mor kanalın ne alakası var? Abartıyorsunuz...Forum neyle uğraşıyor siz neyle uğraşıyorsunuz forum şuan farkında mısınız uyarı aldı kelle koltukta izliyorlar kapansın mı istiyorsunuz IPTV ve türevleri yok arkadaşlar bir süre
İptv uygulamasıyla mor kanalın ne alakası var? Abartıyorsunuz...
Yok o değil one pleyirin içinde kendi listesi var her günde guncelliyor ama ben dosyasını bulamadım bende yoksa buraya koyacaktim .One ''pleyir''in içinde yüklü liste mi var.?
Bahsettiğiniz uygulama bu değil mi .?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
uygulama sende şuan yüklüyse fotoğrafını falan atar mısın bakalımYok o değil one pleyirin içinde kendi listesi var her günde guncelliyor ama ben dosyasını bulamadım bende yoksa buraya koyacaktim .
Bak merak ettim şimdi, bu mudur üstad.Yok o değil one pleyirin içinde kendi listesi var her günde guncelliyor ama ben dosyasını bulamadım bende yoksa buraya koyacaktim .
Bak merak ettim şimdi, bu mudur üstad.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Arkadaşımız hangisi olduğuna bir açıklık getirirse bakarız.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.sanırım bu
Sinetech Drive"Da Bir Ara Vardi Bu İsimde Bir Uygulama Sanırım Ondan Bahsediyor.Arkadas.Arkadaşımız hangisi olduğuna bir açıklık getirirse bakarız.