Yardım Sizce TV için en iyi IPTV Uygulaması?

Play storede 10₺ ıptv extreme pro aldım. M3u link ve dosyası, mag portal ve extrem kodu girilebiliyor. AX95 TV bookda ıptv pro renklerde karışma yapıyordu, bunun renkleri canlı, grup ve epg destekliyor. Başta karışık gelebilir ama tsvsiye ederim. Storede tel ve tv book göründüğünden ikisine de kurdu.

Güncel tarihte tek seferlik ödeme ile sınırsız televizo premium aldım, 5 ayrı cihazda kullanılabiliyor, 5 cihaz dolduğunda başka cihaz kaldırıp yeni cihaz ekleyebiliyorsun, çok kullanışlı bir sorun yaşamadım

Hocam bu kişiden kişiye değişir benim görüşüm şuan en iyisi TV için tivimate (kullanımı, arayüzü, kumanda uyumu falan özellikleri falan muhteşem)

iptv extreme pro kullanıyorum bende yaklaşık 3 yıldır. Son güncelleme biraz sıkıntılı arada hata veriyor ama düzelteceklermiş, yani sorunun farkındalar. Öneririm, hem telefonumda hemde mibox ta kullanıyorum.

Konu başlığı ile uyumsuz "Anlamsız - Alakasız Mesaj Yazmak ve Konu Açmak" yasaktır. 25 ceza puanı aldınız, bu ceza puanı 1 ay sonra silinecektir, 50 ceza puanı 3 gün, 75 ceza puanı 7 gün, 100 ceza puanı ise kalıcı bana yol açar.
bana m3u LAZIM

Şimdi şuna bi açıklık getirelim cihazınız tv mi? yoksa harici bir cihaz mı ? işletim sistemi android mi yoksa tizen/web os gibi gömülü sistem mi ?işin özü apk destekliyor mu?
eğer apk destekliyorsa kişisel deneyimimi aktarayım .cihazım mi stick 4k.
ilk başlarda tivimate kullanıyordum.fakat büyük listelerde aşrı derecede kasıyor.Sonrasında televizo kullanmaya başladım onunla devam ediyorum.
Seri şekilde çalışıyor.kullanımı da basit.
Samsung için ise araştırmalarım sonucu mağazasında tamamen ücretsiz olan m3u-ip.tv buldum onu kullanıyorum.Forumda da konusu mevcut.
Mehabalar herkese,
Cihaz TV ve işletim sistemiz tizen (samsung qled) ise ne önerirsiniz.
Benim listem şu şekilde: TV+, Tivibu Go
IPTV nedir hiç kullanmadım bilmiyorum ama d-smart vb çok gına geldi, kurtulmak istiyorum.
Teşekkürler ve iyi hafta sonları

birakin su modasi gecmis apk ile ugrsamyi bu tür eklentiler sürekli sorunludur. ve sorun yaratir her zaman söylüyorum kurun kodi eklentisini onunla bunla ve sag da solda ugrasmayin.

birakin su modasi gecmis apk ile ugrsamyi bu tür eklentiler sürekli sorunludur. ve sorun yaratir her zaman söylüyorum kurun kodi eklentisini onunla bunla ve sag da solda ugrasmayin.
Kodi TV'lere kurulabiliyor mu? Ben daha önce laptop da kurmuştum eklentisi paralıya dönünce sildim.
Mor kanallar için ekelntileri nereden bulabiliriz caba?
Çok teşekkürler

Kodi TV'lere kurulabiliyor mu? Ben daha önce laptop da kurmuştum eklentisi paralıya dönünce sildim.
Mor kanallar için ekelntileri nereden bulabiliriz caba?
Çok teşekkürler
Hangi eklentiyi nasıl kuracağız

Vstro player son sürümü, ücretsiz ve sorunsuz çalışıyor. Son sürüm 8.5.9. bir deneyin derim.

Mehabalar herkese,
Cihaz TV ve işletim sistemiz tizen (samsung qled) ise ne önerirsiniz.
Benim listem şu şekilde: TV+, Tivibu Go
IPTV nedir hiç kullanmadım bilmiyorum ama d-smart vb çok gına geldi, kurtulmak istiyorum.
Teşekkürler ve iyi hafta sonları
SS iptv ... forumda konusu gecmisti flash bellege atip tv ye yukleniyor.

Geri