Cihazınıza dosya yöneticisinden apk v.s gönderme

mht2000

Üye
Konular
5
Daha önce böyle konu açıldıysa kusura bakmayın.
dosya yöneticisi + dan cihazınıza apk,resim,video göndermek için.
öncelikle aynı ağda olmak zorundasınız.
dosya yöneticisi + apkasını cihazınıza ve telefonunuza kurun.
tvboxta ilgili programı açın.
dosya yöneticisi + da ağdan erişimi açın
başlata tıklatın.telefondan göndermek istediğiniz apk vs.üzerine basılı tutun kopyala veya yapıştıra tıklayın.
sol üst köşede ev resmine tıklayın.
ağdan erişimi açın sol üst köşede cihazın ismi görülür.
tıklayın cihazda yazan şifreyi girin. istediğiniz klasörün içine yapıştırın.

Son düzenleme:
Güzel anlatım teşekkürler ama cümlelerinizi ayırırsanız daha anlaşılır olabilir okurken.
Aslında bir diğer yol ve bence en basiti bilgisayar ile uygulama yüklemek. ADBtools ile ya da benzerleri. Tek yapmak gereken bir komut ile cihaza bağlanıp diğer komut ve sürükle bırak ile uygulamayı cihaza kurmak ya da dosya göndermek. Ama telefon ile yapılacaksa bahsettiğiniz şekilde veya farklı yollarla yapılabilir.

Güzel anlatım teşekkürler ama cümlelerinizi ayırırsanız daha anlaşılır olabilir okurken.
Aslında bir diğer yol ve bence en basiti bilgisayar ile uygulama yüklemek. ADBtools ile ya da benzerleri. Tek yapmak gereken bir komut ile cihaza bağlanıp diğer komut ve sürükle bırak ile uygulamayı cihaza kurmak ya da dosya göndermek. Ama telefon ile yapılacaksa bahsettiğiniz şekilde veya farklı yollarla yapılabilir.
😊Bende tekrar okuyunca farkettim.roman gibi yazmışım.yaştan dolayı herhalde😊herşeyi dümdüz görüyoz artık.

Geri