Öneri ''AnduinOS'' Linux Tabanlı İşletim Sistemi

tekkan

Müdavim
Konular
122

Selamlar

AnduinOS, Linux'e geçen herkes için tanıdık ve kullanımı kolay bir deneyim sunan, Ubuntu tabanlı özel bir Linux dağıtımıdır.

AnduinOS ile daha fazlasını yapabilirsiniz​

Ubuntu'da yaptığınız her şeyi AnduinOS'ta da yapabilirsiniz. Günlük işletim sistemi, geliştirme ortamı, sunucu veya öğrenme aracı olarak kullanabilirsiniz. Karar sizin.

Watching Youtube Videos on AnduinOS

Tarama​

Steam Playing Games on AnduinOS

Oyun Steam ile​

Writing Code on AnduinOS

Geliştirme​

Working on mail and chat on AnduinOS

Çalışma​

Hosting a server on AnduinOS

Sunucu​

Editing blender 3D model on AnduinOS

Düzenleme​

Neden AnduinOS'u seçmelisiniz?​

Daha küçük imaj, kullanıcı dostu arayüz, rakipsiz performans, güvenli ve emniyetli.

Kullanıma hazır​

ISO sadece 2.0GB boyutunda. Ubuntu'ya benzer şekilde kurulumu basittir ve ek yapılandırma veya karmaşık işlemler olmadan günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Kullanıcı dostu arayüz​

GNOME tabanlı masaüstü ortamı, kullanıcı alışkanlıklarına uygun güzel arayüzlere ve insan-bilgisayar etkileşimlerine sahiptir, fazla öğrenme maliyeti olmadan AnduinOS'a hızlıca başlamanıza olanak tanır.

Kök erişim ve gizlilik​

Gizlilik artık isteğe bağlı değil. Temel bir gerekliliktir. AnduinOS sizden hiçbir şey toplamayacak şekilde tasarlanmıştır. Sizi takip etmiyoruz. Profilinizi çıkarmıyoruz. Sizi hedef almıyoruz. Sistem için anonim kalıyorsunuz.

Ekolojik mükemmellik​

AnduinOS Ubuntu'nun paket tabanına dayanır. Ubuntu'dan gelen apt paketlerinin çoğuyla uyumludur. Deneyim ve ekolojinin mükemmel bir kombinasyonudur.

Açık kaynak​

AnduinOS açık kaynaklı bir projedir. GPL-v3 lisansını takiben kaynak kodunu görüntüleyebilir, değiştirebilir ve yeniden dağıtabilirsiniz. Ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır.

Konteynerleştirilmiş​

Grafik uygulamalar Flatpak aracılığıyla kurulur ve kendilerini temel sistemden ayrı tutar (1.3'ten beri). Ayrıca izinleri üzerinde ayrıntılı kontrol sağlarlar.

Sürümler

AnduinOS sürümünüzü seçin​

AnduinOS şu sürümlerde mevcuttur : LTS ve Standart. LTS sürümü istikrarlı uzun vadeli destek ihtiyacı olan kullanıcılar için önerilirken, Standart sürüm daha yeni cihazları olan ve en son özellikleri keşfetmek isteyen kullanıcılar için önerilir.

Github:

Web:

İNDİR:

LTS

Konunun daha önce açıldığının farkındayım.

Son düzenleme:
Mükemmeliyetçi Zihniyet İle Geliştirilmiş İşletim Sistemi

Selam @tekkan Anduin Os gerçekten çok güzelmiş teşekkürler konusunu açtığın için ;) Benim en sevdiğim şey sistem kurmak, sistemi kuruyorum herşeyi sıfırdan yüklüyorum customize ediyorum kullanılabilir hale getiriyorum ve bitti işte , benim hevesim orda bitiyor, ama bu sistemi sevdim 1 hafta filan takılayım sonra farklı sistemler deneyeceğim ;)

* Sistem içinde paket yükleyici var ve çok stabil çalışıyor , yeni kullananlar için hiç konsol ihtiyacı olmadan bir çok uygulama başarıyla yükleniyor.
* İki gündür bir çok çalışma yaptım video editten oyuna kadar henüz crash yemedim ...
* Adamlar 3 farklı depo yapmış , bu depolarda sizin işlemci tipinize göre paketleri derliyor ve sunuyor.

1757654872913

Son düzenleme:
Selam @tekkan Anduin Os gerçekten çok güzelmiş teşekkürler konusunu açtığın için ;) Benim en sevdiğim şey sistem kurmak, sistemi kuruyorum herşeyi sıfırdan yüklüyorum customize ediyorum kullanılabilir hale getiriyorum ve bitti işte , benim hevesim orda bitiyor, ama bu sistemi sevdim 1 hafta filan takılayım sonra farklı sistemler deneyeceğim ;)

* Sistem içinde paket yükleyici var ve çok stabil çalışıyor , yeni kullananlar için hiç konsol ihtiyacı olmadan bir çok uygulama başarıyla yükleniyor.
* İki gündür bir çok çalışma yaptım video editten oyuna kadar henüz crash yemedim ...
* Adamlar 3 farklı depo yapmış , bu depolarda sizin işlemci tipinize göre paketleri derliyor ve sunuyor.

Ekli dosyayı görüntüle 13140
Ben de elimde bulunan hdd'lerin içini müsait olup boşaltabilirsem kurmayı düşünüyorum üstad.

Ben de elimde bulunan hdd'lerin içini müsait olup boşaltabilirsem kurmayı düşünüyorum üstad.
Şimdiye kadar kurduğum en sorunsuz linux versiyonu şiddetle herkese öneriyorum, dediklerim olmazsa gelin bana dalın :)

Edit : Cachy Os dan sonra en sorunsuz diyelim hak geçmesin ...

Geri