azazel_666
Üye
- Konular
- 1
Merhaba tedavi APK meyhanesi grubunu açan acaba yeni adres varsa yazabilir mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yok ortalıkta benden de silinmişoha eskisine ne oldu
kara bulutlar dolaşıyor üstümüzdeyok ortalıkta benden de silinmiş![]()
Uygulamaları doğrudan apk olarak paylaştığınız için mi acaba?Beyler grubun Sahibi Benim Ilk once kaçma gibi bir durum yokbende cok memnundum çokta kisi vardi grubumuzda fakat telif atıldı ve grup kapandı yeniden açma gibi bir fikrim yok saygılarımla...
Hocam fark etmez bu ülkede legal illegal insanlara fayda sağlarsan cezalandırılırlar ya bu ülkede olmadan fayda sağlayacaksın yada hiç bu işlere girmeyeceksinUygulamaları doğrudan apk olarak paylaştığınız için mi acaba?
Hocam bence çok iyiydi paylaşımlar. Tekrar açmanızı isterim.Beyler grubun Sahibi Benim Ilk once kaçma gibi bir durum yokbende cok memnundum çokta kisi vardi grubumuzda fakat telif atıldı ve grup kapandı yeniden açma gibi bir fikrim yok saygılarımla...
Çok üzücü neyse elinize sağlık herşey için teşekkürlerBeyler grubun Sahibi Benim Ilk once kaçma gibi bir durum yokbende cok memnundum çokta kisi vardi grubumuzda fakat telif atıldı ve grup kapandı yeniden açma gibi bir fikrim yok saygılarımla...
Gerçekten grup çok güzeldi emeğinize sağlıkBeyler grubun Sahibi Benim Ilk once kaçma gibi bir durum yokbende cok memnundum çokta kisi vardi grubumuzda fakat telif atıldı ve grup kapandı yeniden açma gibi bir fikrim yok saygılarımla...
Hayırlısı olsunTeşekkürler bende böyle olsun istemezdim ama malesef böyle sonuçlandı![]()