Öneri 🕹 Ortharion: Son Savaş - Hack 'n Slash tarzında güzel bir RPG 💻

dehakan7

Müdavim
Konular
416
2025 çıkışlı oyunda Ortaçağ dünyasında yer alarak tek başınıza ilerleyecek ve güçlü olmaktan başka çareniz olmayacaktır.
Dünyayı keşfetmek için yola koyulacak ve en zorlu mücadelenizde bu olacaktır.
Her bir tarafta düşmanlarınız ile savaşacak ve zorlukların üstesinden gelmeniz gerekir.
Kombinasyon seçimi yapın ve doğru sınıf seçimleri yapın.

steam link

free link

1757580406009

1757580420146

2025 çıkışlı oyunda Ortaçağ dünyasında yer alarak tek başınıza ilerleyecek ve güçlü olmaktan başka çareniz olmayacaktır.
Dünyayı keşfetmek için yola koyulacak ve en zorlu mücadelenizde bu olacaktır.
Her bir tarafta düşmanlarınız ile savaşacak ve zorlukların üstesinden gelmeniz gerekir.
Kombinasyon seçimi yapın ve doğru sınıf seçimleri yapın.

steam link

free link

Ekli dosyayı görüntüle 13123

Ekli dosyayı görüntüle 13124
Diablo 3 U Animsatti Bu Oyun Bana Guzele Benziyor.

Paragon Lewel Ve Sinirsiz Gelistirme Varmi Acaba Diablo"Nun Kopyasi Gibi Geldi Bana
Eline Saglik @dehakan7 Hocam Boyle Guzel Bir Oyunu Paylastiginiz İcin Saolun.
Diablo kadar gelişmiş değil ama bu tarz oyunlara adım atmak isteyenleri kesinlikle memnun edecektir, oyun içi bulmacalar ve görevler daha kolay sürükleyici macera tarzında, Diablo bir çok bölümde hazırladığı görev ve bulmacalarla saç baş yolduracak kadar hard level bir oyun ;)

Diablo kadar gelişmiş değil ama bu tarz oyunlara adım atmak isteyenleri kesinlikle memnun edecektir, oyun içi bulmacalar ve görevler daha kolay sürükleyici macera tarzında, Diablo bir çok bölümde hazırladığı görev ve bulmacalarla saç baş yolduracak kadar hard level bir oyun ;)
Pc İcin Gereksinimleri Neler Acaba

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
İşletim Sistemi *: 64-bit Windows Vista, Windows 8, Windows 10
İşlemci: 2.3GHz or faster processor (Intel 2nd generation core i-series or equivalent)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: I5 2.9GHz (intel 5th generation core i-series or equivalent)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
İşletim Sistemi *: 64-bit Windows Vista, Windows 8, Windows 10
İşlemci: 2.3GHz or faster processor (Intel 2nd generation core i-series or equivalent)
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650

Önerilen:
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: I5 2.9GHz (intel 5th generation core i-series or equivalent)
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1080
Benim Eski Pc"yi Yan Odaya Biradere Verdim Bu Oyunu Yukleyip Denemek İsterim.Kardesim Bu Tarz Oyunlari Seviyor Ben Pek Oynamam İzlemeyi Severim.
@dehakan7 Hocam Anladigim Kadariyla Bu Tarz Oyunlari Seviyorsunuz.Size Oyun Tavsiyesi Verebilirmiyim.

Benim Eski Pc"yi Yan Odaya Biradere Verdim Bu Oyunu Yukleyip Denemek İsterim.Kardesim Bu Tarz Oyunlari Seviyor Ben Pek Oynamam İzlemeyi Severim.
@dehakan7 Hocam Anladigim Kadariyla Bu Tarz Oyunlari Seviyorsunuz.Size Oyun Tavsiyesi Verebilirmiyim.
Ben oyun severim çok ayırmam ama artık yaştan galiba FPS oynayamıyorum uzun süre, bulantı oluyor ;)

RTS
Futbol
Yarış
Aynı bilgisayarda kol ile oynanan oyunlar (Co - Op)
Bulmaca

tarzı oyunları daha çok seviyorum ...

Geri