İndirim🔥🔥🔥 MSI Spatium S270 240 GB SSD 599 TL | Eski Bilgisayara SSD Arayanlar Buraya

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
98
Bu bütçede seçenek kalmadı ve F seviyesi, Hikvision C100 gibi SSD'ler doldu. Bu SSD C seviyesi ve Phison S11 kontrolcü kullanıyor. Eski dizüstü bilgisayalar için değerlendirilebilir.

@Sinetech abi çok işine yarar.

@Sinetech hocam sizin 1 yıllık Hikvision C100 SSD'nizin durumu ne? Ben bilgisizce almıştım ve yazma hızı 1 ayda 30 MB'a düşmüştü. Kronik sorunlu model. Sağlığı 2.5 yıldır %100 ama.

Son düzenleme:
Bu bütçede seçenek kalmadı ve F seviyesi, Hikvision C100 gibi SSD'ler doldu. Bu SSD C seviyesi ve Phison S11 kontrolcü kullanıyor. Eski dizüstü bilgisayalar için değerlendirilebilir.

@Sinetech abi çok işine yarar.
Fiyat gayet güzel, bazı güncel laptoplarda (Acer ve HP yapıyor), 2.5" yuva da oluyor, o şekilde değerlendirmek isteyenler olabilir.

Ayrıca basit bir USB 3.0 harici disk kutusu ile bu disk birleştirilerek taşınabilir SSD elde edilebilir, en azından dosya taşımak için normal mekanik disklere göre iyi bir alternatif olabilir. Malum 256 GB bir flaş bellek bulmak pahalı ve kesinlikle bu hızlarda çalışmazlar.

@Sinetech hocam sizin 1 yıllık Hikvision C100 SSD'nizin durumu ne? Ben bilgisizce almıştım ve yazma hızı 1 ayda 30 MB'a düşmüştü. Kronik sorunlu model. Sağlığı 2.5 yıldır %100 ama.
O disk nerede bilmiyorum bile :) Ben genelde ucuz disk bulduğum zaman toptan alıyorum, müşterilerin ihtiyacı olunca kullanıyoruz ve Hikvision'un SSD'lerini de bir ara toplu bir şekilde almıştık diye hatırlıyorum. Sorun yaşanan olsa mutlaka haberim olurdu.

Ben bir ara hikvision almıştım güzel çalışıyordu. O dizüstünü sattığım için şu an durumunu bilemeyeceğim.
Bir de bu windows güncellemesinden dolayı mdıır nedir bilmiyorum ama bir cihazımda kullandığım ssd pert oldu :D kısa süreliğine çalışıyor sonra kendini kapatıyor. Garantisi olduğu için aldığım yere gönderdim henüz bir dönüş yapmadılar :D. olmazsa başka bir ssd alacağım ama tekrar windows kurmayacağım o cihaza :D

Geri