Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Büyük Trendyol Rezilliği Bence Bu Kadar Kısa Bir Cümle İle Açıklanmamalı. Daha Uzun, Başından Geçenleri Olay Örgüsü Halinde Anlatmış Olsan Daha İyi Olurdu. Fotoğraf Atarım Demek Yerine Keşke Fotoğraf Çekip Konuya Ekleseydiniz. Çok Fazla Eksik, Karışıklık Var KonudaBiz bir tv box Android tv box getirdik açtım ilk 5 dk açılıyor sonra açıp kapanıyor markası tvr3 fotoğrafı atarım
Buna verecen parayı dreamstar alsaydınBiz bir tv box Android tv box getirdik açtım ilk 5 dk açılıyor sonra açıp kapanıyor markası tvr3 fotoğrafı atarım
Trendyol ile bağlantısı nedir?Biz bir tv box Android tv box getirdik açtım ilk 5 dk açılıyor sonra açıp kapanıyor markası tvr3 fotoğrafı atarım
iade yaptik adam rezil oldu abeiade et kurtul yani , sorun nedirplatform yerine satıcıya rezil denebilir bence...
Çünkü uydu değilEn kötü uydu
Uydu=Tv boxÇünkü uydu değil![]()
Dünya kadar fark var, sadece benzer amaçlara hizmet veriyor.Uydu=Tv box
Uydu≠Tv boxUydu=Tv box
Puanı 8,6dıBirşey alırken ;
-Tanınmış herkesin bildiği bir marka olmasına dikkat edin.
-Satıcı puanı ve yorumları iyice inceleyin.
Herşey Çin'den geldiği için merdiven altı olma şansı bilinmedik marka ürünlerde artıyor.Trendyol veya diğer sitelerle alakalı bir konu değil.Geçmiş olsun.
Zaten gönderdikTrendyol sadece ürünlerin satılmasına aracılık eder. Satın aldığınız ürünün sorunlu çıkmasından ürünü satan sorumludur. Fakat Trendyol size bir kolaylık sağlıyor aldığınız ürünün ücretini Satıcı firma'ya hemen ödemiyor bir bekletme süresi belirlemişler ve bekletiyorlar, siz beğenmemişseniz herhangi bir sıkıntı yaşamadan ürün için iade oluşturup geriye gönderiyorsunuz ve ödediğiniz ücret hesabınıza iade ediliyor. Hatta iade ederken herhangi bir kargo ücreti de ödemiyorsunuz.