Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Selam link veriyorum,Alien Shooter 2 PC yada son versiyonunu kurulumunu nereden yapabilrim yıllar önce oynadığım bir oyundu ilginizden dolayı şimdiden tşkler
indirip kuralım olacakmı bakalım tşklerSelam link veriyorum,
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bir zamanlar sabahlara kadar oynamıştım bitirmek içinOlmazsa başka kaynaklardan da bakarım , ama büyük ihtimalle olur
Merak edenler için video bırakıyorum
daha eski versiyonunu tabikibir zamanlar sabahlara kadar oynamıştım bitirmek için
bu indirdiğim rusca oldu işin içinden çıkamadım kurulum tmm ama dil ruscaAlien Shooter 2: Reloaded
Alien Shooter: Revisited
gibi versiyonları da varmış![]()
Oyun klasöründe düzenlenebilir txt yada ini gibi dosyalar olabilir onların içine bakar mısınız? Ru yazan yerleri EN yapın çözüm olabilir.bu indirdiğim rusca oldu işin içinden çıkamadım kurulum tmm ama dil rusca
varsa bunların indirme linkleri bunları bir deniyeyim
buda cin ceZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
bu linkleri de deneyebilirsiniz.
Elimde başka link yok , bulursam yazarım ama diğer arkadaşlardan da gelebilir yardım, bende zaman bulursam evde diğer verdiğim linklerde ne çalışmıyor bakıp yazarımbuda cin ce
İLGİNİZDEN DOLAYI TŞKLERElimde başka link yok , bulursam yazarım ama diğer arkadaşlardan da gelebilir yardım, bende zaman bulursam evde diğer verdiğim linklerde ne çalışmıyor bakıp yazarım![]()