hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 65
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şuan 15/14 İtalya inşallah üstadTotem yaptım izlemiyorum, inşallah bu sayede kazanacağız![]()
Bende @tıngırmıngırGerginim
Sorma hemde ne ufff
Sorma hemde ne u
Totem tutmadı @Sinetech üstad Dünya 2.olduk teşekkürler filenin sultanlarıTotem yaptım izlemiyorum, inşallah bu sayede kazanacağız![]()
Bu bir ilk sağlık olsun3-0 kaybetse bu kadar üzülmezdim
Aynen @Adnan K. İnşallah akşama gülerizMaçın kaybedeni yok bence, tebrikler Sultanlar...
21:45'te görüşmek üzere![]()
Herşeye rağmen harikaydılar teşekkürler filenin sultanlarıFİLENİN SULTANLARI DÜNYA İKİNCİSİ
![]()
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya'ya 3-2 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. TEŞEKKÜRLER SULTANLAR! SİZİNLE NE KADAR GURUR DUYSAK AZ!
![]()
Mücadeleniz ve dünya 2.liği için teşekkürlerHerşeye rağmen harikaydılar teşekkürler filenin sultanları![]()
Her ikisinde teşekkürler @eerol2025 FIVB Dünya Şampiyonası’nın en iyi pasör çaprazı Melissa Vargas
2025 FIVB Dünya Şampiyonası’nın en iyi orta oyuncusu Kaptan Eda Erdem Dündar