YouTube Kids Açılmıyor Yardıma ihtiyacım var.

benogars

Üye
Konular
1
Selamlar . YouTube Kids'e güncelleme gelmiş herşeyi(YouTube talimatları) yapmama rağmen TV box'ımda açılmıyor.
Bu konuda ne yapabilirim ?

Selam, uygulamalar kısmından youtube kids i bulun verileri temizleyip durdurun sonra yeniden başlatın düzelmesi gerekiyor. ;)

Ben bu YouTube kids e girişi başaramadım cinnet halindeyim 😅

Youtube kids kapandı artık gerçek youtube üzerinden çcuk porfilinden ulaşılacak artık rica ederim😉

Family link uygulaması ile çocuğa bir çocuk profili oluşturacaksın. Family linke kendi mailinle gir çocuğa da çocuk profili için bir mail al. Şimdi tvden normal youtube uygulamasını aç ve kendi mailin ile giriş yap. Hem kendi profilin hem de çocuk profili girişte çıkacaktır. Ayrıca uygulama ayarlarından pin de koyabiliyorsun böylece senin profiline giremiyor bence çok güzel olmuş.

bu dediklerini okudum ne yazık ki gir çık neler neler yaptım yine de başarılı olamadım birinin yapabilmiş olması çok sevindirici cinnet geçirmek üzereyim :D

Her yolu denedim ama başaramadım yüksek ihtimal youtube güncellemesi ile düzelir çünkü kim izliyor menüsü çıkmıyor

Aynı durum bendede var şöyle ki kısaca açıklayayım..family link felan ilerledik youtube üzerinden cocuk profilini seçince giriyor sonra başa atıyor tekrar hesap sec diyor...makine next 4k starter modeli...android 11 olduğu için oradaki youtube uygulaması sanırım sıkıntılı...bende ayrıca tv plus makinesi var o canavar gibi sorun yok...

Geri