Nes Roms Ve Kaptan Tsubasa Serisi Street Figther Serisi

Eyvallah kardeşim çok sağol. Umarım anbernic rg35xx'te çalışır. Hangisini açıp açamayacağı da belli olmuyor. Geçenlerde Tsubasayı açtı ama sega rally yükledim açılmadı.
Eyvallah Kardesim Sende Saol Ben Android Boxda Nes Nostaljia Kurdum Orda Calisiyor Bilgisayarda Yada Baska Emulatorlerde Denemedim Deneyerek Belli Olur

Bilgilendirme
Arkadaslar Nes Nostalji Severler Sizler İcin Bir Cok Yeni Romlar Ekledim Buldukca Eklemeye Devam Edecem İsteyen İndirip Deneyebilir.Tum Oyunlari Kontrol Etmedim Maalesef Calismayan Oyun Varsa Soylersiniz Silerim.Saygilarimla.

Bilgilendirme
Arkadaslar Nes Nostalji Severler Sizler İcin Bir Cok Yeni Romlar Ekledim Buldukca Eklemeye Devam Edecem İsteyen İndirip Deneyebilir.Tum Oyunlari Kontrol Etmedim Maalesef Calismayan Oyun Varsa Soylersiniz Silerim.Saygilarimla.
Reis oyun sektörüne girmişsin hayırlı olsun, eline sağlık.

Evinizde kenarda duran eski bir bilgisayar varsa, onu **Batocera** ile bir retro oyun konsoluna çevirebilirsiniz. Ben de böyle bir sistem kurdum; 2 adet PS4 kolu bağladım ve oğlumla birlikte nostaljik oyunları keyifle oynuyoruz. Contra, Super Mario, Street Fighter, Bomberman, lode runner, the flinstones ...

### 📦 20.000+ Retro Oyun İçeren Arşiv

Yaklaşık **20.000 oyunluk** dev retro oyun arşive aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. NES, SNES, Sega, Game Boy, Atari, PS1 gibi birçok platformdan oyunlar içeriyor.

Selam @kadirhamza_ bende o sistemi yaptım fakat çok oyun bulamamıştım 50 oyun filan vardı onlarla oynuyoruz bizde çocuklarla, f310 bağladık 2 tane sorunsuz çalıştı, verdiğiniz link için teşekkürler bende bu konuyu açmıştım 2024 de ;)

BATOCERA = Eski / Yeni Bilgisayarlarınızı Bir Retro Oyun İstasyonuna Çevirin !

Selam @kadirhamza_ bende o sistemi yaptım fakat çok oyun bulamamıştım 50 oyun filan vardı onlarla oynuyoruz bizde çocuklarla, f310 bağladık 2 tane sorunsuz çalıştı, verdiğiniz link için teşekkürler bende bu konuyu açmıştım 2024 de ;)

BATOCERA = Eski / Yeni Bilgisayarlarınızı Bir Retro Oyun İstasyonuna Çevirin !
Tesekkur Ederim @dehakan7 Hocam Konu Hakkinda Bir Katkida Siz Vermis Oldunuz Pc İcin Boyle Bir Sistem Kurmak İsteyenlere Cok Faydali Olcaktir.Saygılarımla

Evvel zaman içinde youtube kanalında sevgili @Sinetech abimiz ile ortaklaşa mı demeli bilemedim ben arşiv ve emulator paylaşmıştım.
Drive da mevcut 400 Oyun + Emu İndirmek İsteyen İçin

Evvel zaman içinde youtube kanalında sevgili @Sinetech abimiz ile ortaklaşa mı demeli bilemedim ben arşiv ve emulator paylaşmıştım.
Drive da mevcut 400 Oyun + Emu İndirmek İsteyen İçin

Seninde @Sinetech Hocamızında Eline Saglik @bugraaydin Kardeşim Konuya Olan Katkilarinizdan Dolayida Tesekkur Ederim Forumda Bu Tur Konuya İhtiyac Oldugunu Dusunup Herkes Faydalansin
Diyerek Konu Actım.Saygilarimla.

Herkese Gunaydın Arkadaşlar

buldum nesi elle acinca acmadi hafuzadan tek oyun acti hizlandirilmis kurs gibi acti nasi kullaniliyo bu

Geri