Hayırlı Kandiller

Konular
2
Abiler kardeşler herkese hayırlı kandiller. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. Eğer duanızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin. Allah’a emanetsiniz.

Abiler kardeşler herkese hayırlı kandiller. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. Eğer duanızda bana da yer verirseniz çok sevinirim. Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa hayırlısıyla nasip etsin. Allah’a emanetsiniz.
“Allâh’ım.! Peygamberin Muhammed’in (s.a.v) Senden İstediği Hâyırlı Şeyleri Bende de Senden İstiyorum
“Allâh’ım.! Peygamberin Muhammed’in (s.a.v) Sana Sığındığı Kötü Şeylerden Bende de Sana Sığınıyorum
“Yardım Sendendir ve Varış Sanadır.
“Güç ve Kuvvet Sadece Senîn
Yardımınladır.”
“Allâh’ım.! Sen Ebedîsin, Kadîm'sin, Dirisin, Kerîm’sin, Hannân'sın, Mennân'sın.
“Benî İlâhî Râhmetten Kovulmuş Şeytandan Korumanı İstiyorum.
“Dâima Kötülüğü Emreden Nefse Karşı Yardımını İstiyorum.
“Sana Yaklaştıracak Âmelleri Yapmak İçin Yardımını İstiyorum.
Âmîn...
RABBİM
RESULULLAH Efendimiz (S.A.V)
Duyduğun Sevginin Hatrına Dualarımızı Kâbûl Eyle
Bizi Sevdiğin Ve Râzı Olduğun Kullarından eyle
Âmîn...

“Allâh’ım.! Peygamberin Muhammed’in (s.a.v) Senden İstediği Hâyırlı Şeyleri Bende de Senden İstiyorum
“Allâh’ım.! Peygamberin Muhammed’in (s.a.v) Sana Sığındığı Kötü Şeylerden Bende de Sana Sığınıyorum
“Yardım Sendendir ve Varış Sanadır.
“Güç ve Kuvvet Sadece Senîn
Yardımınladır.”
“Allâh’ım.! Sen Ebedîsin, Kadîm'sin, Dirisin, Kerîm’sin, Hannân'sın, Mennân'sın.
“Benî İlâhî Râhmetten Kovulmuş Şeytandan Korumanı İstiyorum.
“Dâima Kötülüğü Emreden Nefse Karşı Yardımını İstiyorum.
“Sana Yaklaştıracak Âmelleri Yapmak İçin Yardımını İstiyorum.
Âmîn...
RABBİM
RESULULLAH Efendimiz (S.A.V)
Duyduğun Sevginin Hatrına Dualarımızı Kâbûl Eyle
Bizi Sevdiğin Ve Râzı Olduğun Kullarından eyle
Âmîn...
Amin inşallah hayırlı kandiller olsun.

Alemlere Rahmet Olarak Gönderilen
Hz. Muhammed (Sallallahu aleyhi vesellem) Dünyaya Tesrif Ettigi Bu Mübarek Günde Peygamber Efendimize
Sâlât ve Selâm Olsun."
"Allâhümme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve
alâ âli ve sahbihi vesellim "
Mevlid kandiliniz Mübarek Olsun

Berat Kandili mesajları resimli 2025: Ayetli, hadisli, dualı, kısa ve öz,  yeni kandil mesajları | Türkiye Gazetesi

Sevgili sinetech ailesi;
Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyayı şereflendirdiği Mevlid Gecesi'ni tebrik ederiz.

Bu mübarek gecenin; mazlumlara kurtuluş, ümmete birlik ve beraberlik, İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz.

Sevgili sinetech ailesi;
Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) dünyayı şereflendirdiği Mevlid Gecesi'ni tebrik ederiz.

Bu mübarek gecenin; mazlumlara kurtuluş, ümmete birlik ve beraberlik, İslam alemi için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ederiz.
Amin inşallah hayırlı kandiller olsun🤲

Alemlere rahmet Hz.Peygamberimizin(s.a.v) dünyayı şereflendirdiği kutlu gecenin ülkemiz ve tüm İslam âleminin birlik ve dirliğine vesile olması duasıyla.. Mevlid Kandili'nin;bütün müslümanlara sağlık,rahmet,bereket getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ederim. HAYIRLI KANDİLLER

Geri