Mor Kanallar Yoksa Forumun Ne Manası Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdulkadir

Üye
Konular
1
Foruma uyarı gelmiş malum kanallar veya onları içeren m3u lar aypitiviler yoksa forumun ne espirisi ne manası kaldı ? Önceden bu foruma hergün girerdim şimdi 4 5 günde bir bakıyorum bu yasak kalkmazsa hiç girmeyeceğim çünkü bildiğim birçok Forum var uyarı aldıkları halde malum kanalların linklerini m3u veya aypitivileri paylaşmaya yani kullanıcılarına hizmet vermeye devam eden ama görüyorum ki bu forumu yöneten kıymetli abimiz hemen korkmuş çekinmiş ben 43 yaşındayım böyle çok Forum yönettim o zamanlar Teleon ve Cine5 vardı Lig maçlarını veriyorlardı...Forumu yöneten abimiz seviyorum özellikle drive konusundan çok faydalı görüyorum fakat bu konuda eleştiriyorum bir uyarıda bütün paylaşımları kaldırmayacaktı.

Keşke bu değerli fikirlerinizi faydalandığınız bölümler kalkınca değilde; foruma bir fayda sağlamak adına daha önceden bizlerle paylaşsaydınız. Kendi adıma konuşuyorum: İlgili bölümler açılsa dahi; iptv adına tek bir paylaşımım olmayacaktır. ( Buradaki insanların %90'ı bunu haketmiyor )

ama görüyorum ki bu forumu yöneten kıymetli abimiz hemen korkmuş çekinmiş
Yönetim yaşananlar karşısında yeterince korkmuş ve çekinmiş haldeyken üzerine bir sizin gidişiniz onlara son darbeyi vurmak olur, burası bir daha kendine gelemez. Lütfen bu önemli kararı tekrar düşünün, forumun geleceği sizin elinizde(!)

Ben kendi adıma zaten küfür olayından sonra forumdan soğumuştum ama ben bunu açıkladığımda daha bu kısıtlamaların hiç biri yoktu yani benim tepkim konular kapandığı için değildi benim için bir ortamın kalitesi sadece paylaşımlarıyla değil içinde bulunan üyeleriyle de değerlidir evet forumda bulunmayı azalttım ama bir kaç terbiyesiz için ve forum yönetiminin bu olayda yanlı tutumu olsa bile diğer kaliteli ve seviyeli üyeler oldukça forumdan asla tamamıyla kopmam.

Foruma uyarı gelmiş malum kanallar veya onları içeren m3u lar aypitiviler yoksa forumun ne espirisi ne manası kaldı ? Önceden bu foruma hergün girerdim şimdi 4 5 günde bir bakıyorum bu yasak kalkmazsa hiç girmeyeceğim çünkü bildiğim birçok Forum var uyarı aldıkları halde malum kanalların linklerini m3u veya aypitivileri paylaşmaya yani kullanıcılarına hizmet vermeye devam eden ama görüyorum ki bu forumu yöneten kıymetli abimiz hemen korkmuş çekinmiş ben 43 yaşındayım böyle çok Forum yönettim o zamanlar Teleon ve Cine5 vardı Lig maçlarını veriyorlardı...Forumu yöneten abimiz seviyorum özellikle drive konusundan çok faydalı görüyorum fakat bu konuda eleştiriyorum bir uyarıda bütün paylaşımları kaldırmayacaktı.
Güle güle o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri