Kimler Hangi Burç?

Thanos

Paylaşımcı
Konular
71
Selamlar,
'' Fal'a inanma ama fazlsız da kalma!'' derler ya...

Mesele fal da değil de; Karakter analizi açısından burçlar sanki biraz belirleyici oluyor gibi.
Merak ettim, forumdaki arkdaşlar hangi burç?

Başlıyorum; Merhaba, ben Thanos ve oğlak burcuyum! Çalışkanlık hariç. :) Burç özeliklerimi taşırım.

Ya sizler?

Selamlar,
'' Fal'a inanma ama fazlsız da kalma!'' derler ya...

Mesele fal da değil de; Karakter analizi açısından burçlar sanki biraz belirleyici oluyor gibi.
Merak ettim, forumdaki arkdaşlar hangi burç?

Başlıyorum; Merhaba, ben Thanos ve oğlak burcuyum! Çalışkanlık hariç. :) Burç özeliklerimi taşırım.

Ya sizler?
Terazi bilmem ne jimlastik diye birşey vardı ama neydi unuttum 😅🥲

Özelliklerim ne hiç bir fikrim yok bir bakayım geri dönüş yapayım 👀
Adalet duygusu güçlüdür doğru valla haksızlık yapılmasından nefret ederim ve o yüzden de genellikle hakimi ararım

Sosyal ve uyumlu sosyal değilim maalesef ama her ortama bir şekilde uyum sağlarım o doğru

Estetik zevkleri gelişmiştir hyr değilim görünüşe çok takmam elime ne gelirse onu giyerim hiç ugrasmam maalesef

Kararsız evet doğru

Iyi bir arabulucudur bilmem öyle miyim acaba?

Fazla onay arayışı oda var maalesef illa en iyisi olmam lazım ama en iyisi olmak için bir emek vermem

Zaman zaman tembellik buda doğru değil benim için sürekli tembelim 😅🥲 o yüzden hiçbir şey yapmak istemem ama yap deyince de yaparım

Uyumlu burçlar olarak da İkizler, kova aslan (demek ki bu yüzden kardeşlerim ile çok iyi anlaşıyorum 😅) ve yay diyorlar

Son düzenleme:
Özelliklerim ne hiç bir fikrim yok bir bakayım geri dönüş yapayım 👀
Mehmet sen konu açmışsın canım sıkılıyor gibisinden tat alamıyorum falan. Orada sana soracaktım hangi burçsun diye. Dedim biraz bekleyeyim yorumlar gelsin sonra yazarım. Burada konu açılmış sende cevap vermişsin terazi diye. Benim çocuk var terazi oradan biliyorum senin can sıkıntına hayattan tat alamayışına çözüm yok haberin olsun buradan söyleyeyim 😁

Simetri takıntılı burçtan. Su için kalkmaya üşenirim, saat 12 de akrep yelkovan üst üste gelmezse kalkar düzeltirim. Gittiğim evde bile yamuk tablo vs varsa çaktırmadan düzeltirim, nasıl böyle bir şeyle kodlanmışız hayret.

Adalet duygusu güçlüdür doğru valla haksızlık yapılmasından nefret ederim ve o yüzden de genellikle hakimi ararım

Sosyal ve uyumlu sosyal değilim maalesef ama her ortama bir şekilde uyum sağlarım o doğru

Estetik zevkleri gelişmiştir hyr değilim görünüşe çok takmam elime ne gelirse onu giyerim hiç ugrasmam maalesef

Kararsız evet doğru

Iyi bir arabulucudur bilmem öyle miyim acaba?

Fazla onay arayışı oda var maalesef illa en iyisi olmam lazım ama en iyisi olmak için bir emek vermem
Öyle misin acaba?
Şu anda aklına'' Doğu'' dizisindeki, Doğu Demirkol'un bu repliği kullanıp bakış atması''gelsin. :ROFLMAO:

Simetri takıntılı burçtan. Su için kalkmaya üşenirim, saat 12 de akrep yelkovan üst üste gelmezse kalkar düzeltirim. Gittiğim evde bile yamuk tablo vs varsa çaktırmadan düzeltirim, nasıl böyle bir şeyle kodlanmışız hayret.
Sır değilse bizimle paylaşır mısın, hangi burçsun? :ROFLMAO:

Mehmet sen konu açmışsın canım sıkılıyor gibisinden tat alamıyorum falan. Orada sana soracaktım hangi burçsun diye. Dedim biraz bekleyeyim yorumlar gelsin sonra yazarım. Burada konu açılmış sende cevap vermişsin terazi diye. Benim çocuk var terazi oradan biliyorum senin can sıkıntına hayattan tat alamayışına çözüm yok haberin olsun buradan söyleyeyim 😁
Yandım desene Abi o zaman 😅🥲 bende diyorum ben niye tam aha kurtuldum derken hooooop okus pokus ve CE e aynı duygu içindeyim 🥲😅 neden kaynaklanıyor acaba bu biliyor musun abi? 😹👀

Öyle misin acaba?
Şu anda aklına'' Doğu'' dizisindeki, Doğu Demirkol'un bu repliği kullanıp bakış atması''gelsin. :ROFLMAO:
Öyle misin acaba sorusunu bende o mesajı yazarken düşünerek yazdım vallahi 😅 sonra dedim ki ilk düşüncen oydu kesin doğrudur deyip sorgulamadan yazdım geçtim 👀 ama şimdi bunu okuyunca yine uyandı bizimki 🥲

Seni espirili thanos seni, hayır simetri hastalığından anladım, bende onun gibiyim ama üşengeç değilim, aramızdaki tek fark bu
Zaten dediğin gibi şakaydı, irioniydi. Tahmin ettim oradan anladığını ama yeri geldi mi, herkeste simetri takıntısı olabilir.

Yandım desene Abi o zaman 😅🥲 bende diyorum ben niye tam aha kurtuldum derken hooooop okus pokus ve CE e aynı duygu içindeyim 🥲😅 neden kaynaklanıyor acaba bu biliyor musun abi? 😹👀
Mehmet kardeşim naçizane edindiğim tecrübelere göre bu durumu hiperaktifliğe bağlıyorum. Hayatı hızlı yaşamak değil de biraz daha yavaşlatsak aslında sadece bu konu değil bir çok konu da hem başarılı hemde rahat edeceğiz. Kısacası hayatın akışını biraz yavaşlatmak gerekiyor. Örneğin İskandinav ülkelerinde insanlar genel de mutlular çünkü hiç aceleci değiller. Bayılıyorum bu hallerine. 😉

Maalesef oğlak:cool: Yönetici gezegen Satürn:cool: yanında Plüton :cool:kardeş, hayat maddi manevi :eek:
Yaşamınız doğum haritanıza, açılara vs. göre değişir ama....

Geri