hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 65
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
İnşallah dediğin olmaz aksi takdirde bizimde GS,den farkımız kalmaz.gs de oynarken Fenerbahçeye söylediklerinden ve özellikle bizi şampiyonlar ligi ve onca gelirden etmesinden dolayı gelmesini hiç istemediğim biriydi bence zaten gelmekle hata etti istenileni veremezse bu taraftar kısa sürede onu yerden yere vurmaya başlayacaktır.
Dediklerinde kısmen haklısın özelikle taraftar konusunda şampiyonlar Liginden etmesinde onun bir suçu Yok adamın işi bu oynadığı takım için 100% nü vermekgs de oynarken Fenerbahçeye söylediklerinden ve özellikle bizi şampiyonlar ligi ve onca gelirden etmesinden dolayı gelmesini hiç istemediğim biriydi bence zaten gelmekle hata etti istenileni veremezse bu taraftar kısa sürede onu yerden yere vurmaya başlayacaktır.
Bir ara da Muslera yı alırız artıkİyi oldu iyi hoş geldi Kerem Aktürkoğlu sırada Barış Alper var
Yok kalsın bu kadar yeterBir ara da Muslera yı alırız artık![]()
Söylentilere bakılırsa İsmail Kartaltakım değişti komple ama hoca kim olacak
Katılıyorumbende istiyorum ismail hocayı geri gelirmi bilmem bu gün bana göre takım iyiydi sahada 2ci yarı biraz tökezledi
Bence Schmid ama bana kalırsa ya İsmail yada Aykut gelmeli hatta Aykut hocaya daha uygun takım sanırımSöylentilere bakılırsa İsmail Kartal
Bende yerli Hoca'dan yanayım ama Bizim dememizle olmuyor ne yazık kiBence Schmid gelir bence ya İsmail yada Aykut gelmeli
Aynenaykut hoca zamanında takım geri çekiliyor 1 gol at üstüne yat hesabı ismail hoca atakcı oyun ama diğerini bilmiyorum
Valla ne güzel olurduEn mantıklısı seçime kadar antrenör almamak sonra Ali nin kıçına tekmeyi yapıştırıp önümüze bakmak
Lütfen hiç kimseyi satın almasın seçime de katılmasın herkes için en hayırlısı bu olacaktırbaşkan istese takımı en iyi oyuncuları alır ama başarısız oldu ali koç
Spor kategorisinde ilgili takımınıza ait paylaşımlar yapabilirsiniz. Diğer takımlara açıkça hakaret, tartışmacı paylaşımlar yasaktır.
Kullanım bilgileri için tıklayınız...