remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 25
Arkadaşlarlar forumda kirlilik olmasın diye ben kendimce bir şeyler anlatmak istiyorum
İnat Türkiye'de bilinen 3 uygulamadan biri
R*c TV
Net*w g*ld TV
Biride inat
Bunların ilk akla geleni inattır bu yüzden kötü niyetli kişiler birebir kopyalama yapıp trojan Truva atı diye tabir edilen virüs yazılımını programa entegre eden kötü niyetli kişiler var
Bunların hiç birisi asıl geliştirici ile alakası olmayan tipler
Bunlar farklı kişiler ki inat bildiğim kadarıyla asla izin istemiyor
İnatın bellş aiteleri var x de mesela güncel linki veriyorlar
Başka yerlerden indiren arkadaşlar Truva atı olan yazılımı yani inatla ilgisi olmayan yazılımı indirdikleri için bu şekilde oluyor kaldı ki bu tür yazılımları asla telefonunuza indirmetin box cihazınıza indirin
O yüzden forumda konu açıp dolandırıcılık var silin uygulamayı demek yerine ben size karınca kararınca olayı özetledim
Eğer yanlışım varsa eklemek isteyen olursa seve seve fikir alışverişi yaparım
Hepinize güzel günler saygılar sevgiler
İnat Türkiye'de bilinen 3 uygulamadan biri
R*c TV
Net*w g*ld TV
Biride inat
Bunların ilk akla geleni inattır bu yüzden kötü niyetli kişiler birebir kopyalama yapıp trojan Truva atı diye tabir edilen virüs yazılımını programa entegre eden kötü niyetli kişiler var
Bunların hiç birisi asıl geliştirici ile alakası olmayan tipler
Bunlar farklı kişiler ki inat bildiğim kadarıyla asla izin istemiyor
İnatın bellş aiteleri var x de mesela güncel linki veriyorlar
Başka yerlerden indiren arkadaşlar Truva atı olan yazılımı yani inatla ilgisi olmayan yazılımı indirdikleri için bu şekilde oluyor kaldı ki bu tür yazılımları asla telefonunuza indirmetin box cihazınıza indirin
O yüzden forumda konu açıp dolandırıcılık var silin uygulamayı demek yerine ben size karınca kararınca olayı özetledim
Eğer yanlışım varsa eklemek isteyen olursa seve seve fikir alışverişi yaparım
Hepinize güzel günler saygılar sevgiler