İnat Box Hakkında çıkan haberler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

remixtik

Paylaşımcı
Konular
25
Arkadaşlarlar forumda kirlilik olmasın diye ben kendimce bir şeyler anlatmak istiyorum

İnat Türkiye'de bilinen 3 uygulamadan biri

R*c TV
Net*w g*ld TV
Biride inat

Bunların ilk akla geleni inattır bu yüzden kötü niyetli kişiler birebir kopyalama yapıp trojan Truva atı diye tabir edilen virüs yazılımını programa entegre eden kötü niyetli kişiler var
Bunların hiç birisi asıl geliştirici ile alakası olmayan tipler
Bunlar farklı kişiler ki inat bildiğim kadarıyla asla izin istemiyor
İnatın bellş aiteleri var x de mesela güncel linki veriyorlar

Başka yerlerden indiren arkadaşlar Truva atı olan yazılımı yani inatla ilgisi olmayan yazılımı indirdikleri için bu şekilde oluyor kaldı ki bu tür yazılımları asla telefonunuza indirmetin box cihazınıza indirin

O yüzden forumda konu açıp dolandırıcılık var silin uygulamayı demek yerine ben size karınca kararınca olayı özetledim
Eğer yanlışım varsa eklemek isteyen olursa seve seve fikir alışverişi yaparım

Hepinize güzel günler saygılar sevgiler

Detaylı bir şekilde izah ettim orada olan olayı
:)
bende o zaman sinetech reisin forumun kapalı kalması hakkında başlıklı konusunu anlamayanlar için çok kısa bir şekilde açıkça anlatayım yeni bir konu açıp olur mu?

bende o zaman sinetech reisin forumun kapalı kalması hakkında başlıklı konusunu anlamayanlar için çok kısa bir şekilde açıkça anlatayım yeni bir konu açıp olur mu?
Buyurun istediğinizi yapabilirsiniz beyfendi ben buradaki insanlarla bildiğim şeyi paylaşıyor ve hasbihal ediyorum kimseye gereksiz bir şey söylemiyorum dilediğinizi yapmakta özgürsünüz buna modlar adminler karar verir cezaya yer olduğuna ya da olmadığına
Fikrinize saygı duyuyorum eğer yanlış içerik varsa uyarı yaparlar bende he evet bu bu şekildeymiş yapmamam gerekiyormuş derim

Daha önce açılmış konu üzerinden devam etmek daha doğru olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri