Sinetech
Admin
- Konular
- 87
Mi Box ile 5ghz wifi'da 195 mbit rahat alıyorum (zaten hızım 200 mbit), eğer wifi çekme sorunu yoksa ethernet olmasının hiç bir önemi yok. Ayrıca kanalda usb hub testleri var, kaldı ki yıllardır kullandığım belki de en ucuz usb hublardan birinde ısınma sorunu vs yaşamadım. Belki harici flaş bellek kullananlar yaşıyor olabilir.Dostum açıklamaların için çok teşekkür ederim.Şu anda mini pc den ziyade işimi görecek bir tv box arayışındayım.Oyun benim için hiç önemli değil.Ben hızlıca takılmadan amazaon netflix youtube araında gidip geleyim izleyeyim istiyorum.Bu arada seni youtubeda tesadüfen keşfettim ve oradan da forum siteni öğrendim.Hem youtube kanalına abone oldum hem de forum sitene oldum.Başarılarının devamını dilerim ve forum da hayırlı olsun.
Peki bir şey daha sormak istiyorum.Mi box ta ethernet yok yani kablosuz bağlanılıyor.Ama homaticste ethernet var.Bu durum bağlantı stabilitesi için çok önemli birşey mi sık sık kesilme oluyor mu mi box 2 de?Ethernetli usb hublar varmış ama onlarda da aşırı ısınma sorunu oluyor diye duydum sen ne dersin?