TV Box Önerisi Lazım

Dostum açıklamaların için çok teşekkür ederim.Şu anda mini pc den ziyade işimi görecek bir tv box arayışındayım.Oyun benim için hiç önemli değil.Ben hızlıca takılmadan amazaon netflix youtube araında gidip geleyim izleyeyim istiyorum.Bu arada seni youtubeda tesadüfen keşfettim ve oradan da forum siteni öğrendim.Hem youtube kanalına abone oldum hem de forum sitene oldum.Başarılarının devamını dilerim ve forum da hayırlı olsun.
Peki bir şey daha sormak istiyorum.Mi box ta ethernet yok yani kablosuz bağlanılıyor.Ama homaticste ethernet var.Bu durum bağlantı stabilitesi için çok önemli birşey mi sık sık kesilme oluyor mu mi box 2 de?Ethernetli usb hublar varmış ama onlarda da aşırı ısınma sorunu oluyor diye duydum sen ne dersin?
Mi Box ile 5ghz wifi'da 195 mbit rahat alıyorum (zaten hızım 200 mbit), eğer wifi çekme sorunu yoksa ethernet olmasının hiç bir önemi yok. Ayrıca kanalda usb hub testleri var, kaldı ki yıllardır kullandığım belki de en ucuz usb hublardan birinde ısınma sorunu vs yaşamadım. Belki harici flaş bellek kullananlar yaşıyor olabilir.

Ben de 200mb fiber kullanıyorum sanırım sorun olmaz.Fakat biz çok fırsatçı milletiz gerçekten.Daha birkaç gün öncesine kadar 1900 TL civarında mi box 2.nesil bulunabiliyorken bugün 2200 ve üzerine çıkmış.Pes gerçekten.Bir ürün tutmaya görsün yeter ki.Hatta Sabah yazışırken en ucuz n11 resmi satıcısında 2099 TL idi o bile öğleden sonra 2199 TL yapmış.Hepsiburada ve Amazon kampanyalarını takip etmek lazım.Acelesi yok fırsatçılara para kaptırmamak lazım.

tavsiyem Mibox ama maddi durumunda önemli şimdiden alacağın cihaz hayırlı olsun

Arkadaşlar Her TV BOX' kendine göre artıları ve eksileri var. Ben adı markası belli olmayan bir tv box aldım yurt dışından . fiyatı da çok düşük inanın ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.

TV Box yerine şundan sipariş verdim. Tv Box içeren Projeksiyon. Bir aksilik olmazsa pazartesi elime ulaşacak. Tv ekranlarının küçük geldiği bu dönemde bütçe varsa değerlendirilebilir. 🙂

• 【HY350 Akıllı Projektör】HY350 projektör, görünüm ve performans da dahil olmak üzere HY300 projektör ve HY320 projektörü temel alan bir yükseltmedir. HY350 projektör Android 11.0 Sistemine sahiptir. 2 GB + 64 GB ROM depolama alanıyla donatılmış olup YouTube ve diğer uygulamalardan film, gösteri, canlı spor ve müzik akışı gerçekleştirebilir. Eşitlik %80'den %88'e çıkarıldı ve Bluetooth ve kızılötesi sesli uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor.
  • 💟【1080P Full HD Yerel ve Otomatik Çarpıklık Düzeltmesi】Yüksek çözünürlüklü 1080P Full HD Yerel ve 4K destekli bu HY350 projektör, etkileyici görüntü kalitesine, 300Lux (ANSI) iyi parlaklığa, canlı renklere ve 2000:1 kontrast oranına sahiptir. Bu sizin için iyi bir resim sunabilir. Bu projektör, otomatik trapezoid düzeltme ve uzaktan kumandalı elektrik odaklama özelliği sunarak trapezoidal görüntüyü doğru oranlar ve açılarla kolayca ayarlamanıza yardımcı olabilir.
  • 💡【Android 11.0 Sistem Akıllı Projektör 】 Bu dış mekan ve iç mekan projektörü, sorunsuz ve hızlı akıllı telefon senkronizasyonu için 5G/2.4G çift bantlı WiFi 6 ve Bluetooth 5.0'a sahiptir ve yüksek kaliteli ve hızlı oyun ve video akışına olanak tanır. Ayrıca aynı ekran işlevine sahiptir ve Airplay ve Miracast'ı destekler.
  • 💟【150" Dev Ekran Desteği】 Optimum projeksiyon mesafesi 120-400 cm'dir, 40" ila 150" arasındaki ekranlarda net bir görüntü sağlayabilir. Oturma odanızda, aile odanızda ve oturma odanızda gerçekten büyük bir görüntü üretebilir. Evinizin diğer alanları.
  • 💡【30000 Saat Lamba Ömrü 】Projektör, sıkı kalite kontrolüne sahip yüksek kaliteli bir LED ışık kaynağı kullanır ve ışık kaynağının ömrü, geleneksel ampul projektörlerinden daha uzundur, Lamba ömrü 30000 saatten fazladır. Bu TV projektörü, önceden gelir -Netflix, Youtube, Google Play vb. ile yüklenir.
cihaz eline ulaşınca deneyimlerini oaylaşırsan sevinirim

cihaz eline ulaşınca deneyimlerini oaylaşırsan sevinirim
Cihaz elime geldi. Hatta biraz yukarda görselde bıraktım. Gerçekten güzel cihaz. Tam fiyat performans ürünü. Ben hobi odasında kullanıyorum. Hoparlörü var. Fiyatına göre yeterli. Otomatik fokus özelliği dört köşe düzeltme. Çok fonksiyonel bir projektör. Bu fiyata daha iyisi çok zor. Hy300 320 ve 350 olarak sıralanıyor modeller. Bu hy350 olan. Daha önce hiç projektör evde kullanmamış biri olarak bana oldukça iyi geldi. İptv vs. Ne istersen apk olarak indir çalıştır. Cihazın içinde android 11 var. Çok gürültülü çalışmıyor. Film izlerken çalıştığını hissetmezsin. Sessiz ortamda üfleme gibi çok az sesi var. İstediğin yere götür elektrik ve internet açık renk birde düz duvar varsa yeterli. Cihaza ps5 xbox ta hdmi üzerinden bağlanıyor. Gecikme oranı gayet makul gözle farkedemeyecek kadar. Şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Bu konuyu defalarca Sinetech Youtube kanalında işledik zaten, tamamen reklam ve satış amaçlı bu video yerine, kendi kanalımızdan videolar paylaşmanızı tercih ederim.

Ayrıca bu videodaki ürünlerden çok daha hızlısı Amazon'da çok daha uygun fiyata satılıyor, takip ederek kupon vs. ile daha ucuza da alınabilir.

Hocaların hocası iyi yaptın ticari bir amaç olmadan paylaştım. Reklam ve satış aklıma gelmedi paylaşırken. Senin videolarını gözden kaçırmışım kusura bakma 🙂🙏

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.

tavsiyelerinizin doğrultusunda bunlardan birini alacağım ama karar veremedim.......

Son düzenleme:
Merhabalar ben 3 yıl alpsmart as565-x3 kullandım gayet güzeldi arıza yaptı sürekli açılıp kapanıyor iyi araştırıp Homatics Box R 4K Plus (4 GB / 32 GB) kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntım dosya yöneticisinde driver bağlanamıyorum bütün uygulamalarda denedim ama olmadı.
Fabrika ayarına çektiniz mi?

Mi box 2 nesil veya 4k stickide güzel, pahalı diyorsanız Nextstart4k Dolby de var. Dreamstar novada yok.

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.

tavsiyelerinizin doğrultusunda bunlardan birini alacağım ama karar veremedim.......

Konu başlığına bakarsan, aynı cihazlar arasında bende kalmıştım.

Dreamstar'ın kart üreticisi konusunda ve usb girişlerinin üstünlüğünden kaynaklı daha iyi olduğunu düşündüğüm için NOVA aldım. Şuanlık bir sorun yok, cihazı öneririm.

Mecool KM2 Plus'ı da gündeminize alabilirsiniz. Bütçeniz için iyi gibi. Tabi daha bilgili arkadaşlar varsa onların da yorumları önemli ancak ben memnunum.

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
Homatics 4 K plus 👍

Mecool km2 plus mu dreamstar nova mı sizce hangisi iyi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Mi box 2 nesil veya 4k stickide güzel, pahalı diyorsanız Nextstart4k Dolby de var. Dreamstar novada yok.
Mi box 2 nesilden uzak durun derim.3 adet aldım hepside şikayetlerle dolu.Kasıyor bir şekilde cihaz.Uygulama yükleme hep sorun.Üzerinde google tv olması o cihazın en büyük sorunu.Ama mi stick 4K mukemmel diyebilirim.Hem küçük taşınabilir,adaptör derdi yok..Hemde çok seri ve ilki gibi ısınma sorunu yok.Kaç kişiye aldıysak herkes memnun.

Konuyu görüntüleyenler

Geri