Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
deniyelim başka alternetifler varmıdır acabaXbox cloud gaming ile mümkün olduğunu gördüm yalnız yüklemek için vpn gerekiyor gibi. Türkiye'de gerekmiyor ise ne ala
bu videoda anlatıyor ama alternatif videolara bakman lazım video dili Endonezyaca![]()
tşkler üstad alakanızdan dolayı deniyelimGoogle Play"Den Psp Emulatoru İndirip Kurabilirsiniz Joiystick İster Oyunlarini İnternet Uzerinden Kendiniz Bulup İndirmeniz Gerekir 4 Gb Remli Cihaz Olursa Rahat Acar İndirip Kurdugunuzu Varsayarak Youtube Uzerinden Bu Konuyla İlgili Daha Detayli Bilgi Edinebilirsiniz
Ayrica Aptoide"Den Real Racing 3 İndirip Kurup Oynayabilirsiniz 8 Gb Cihazda Yer Kaplar Oyun Ortala 2Gb Remli Cihazla Rahatca Donmadan Takilmadan Oynayabilirsiniz Joiystick İster Kurmasi Biraz Uzun Surer İlk Kurulumu Kendisi Kurar Otomatik Atar Tuslari İsterseniz Ayarlardan Degistirebilirsiniz Ucretsiz Olarak İndirip Oynayabilirsiniz Bende Next My Box Var Real Racing 3 Kurdum Hic Donma Kasmada Yapmiyor Goruntu Kaliteside İyi 2 Gb Remli Cihaz 64 Gb Sd Kard Taktim Stabil Calisiyor.Simdilik Bu Kadar.
Tvboxumda psp emülatörü denemiştim. Açıkçası tvboxların işlemcileri çok güçlü değil ve ramleri de yetmeyecektir. Anca retro oyun emüle edebilirsiniz.tşkler üstad alakanızdan dolayı deniyelim
@fener09 Hocam Cihaziniz Ne Bilmiyorum Cihazinizda Yeterli Hafiza Varsa Sd Kart Veya Flash Bellek Takmissaniz 1 De Joiystiginiz Varsa Aptoide"den İndirip Kurmanizi Tavsiye Ediyorum Real Racing3"u 8 Gb Yer Kaplar İlk Kurulumu Ortalama Yarim Saat Surer Cihaziniz 2 Gb Remliyse Bile Stabil Sekilde Acar Grand Turismo 7 Gibi Arac Sinirsiz Cok Zevkli Bir Oyun Hosunuza Gidebilir Benim Yegenim Var 10 Yasinda O Oynuyor Bize Gelincetşkler üstad alakanızdan dolayı deniyelim
Psp İcin 4 Gb Rem Yeterli Olur Hocam 2 Gb Remle Bazi Oyunlar Acmaz 8 10 Fps lerde Surunur God of War Acmaz Mesela 4 Gb Rem Gerekli Oda Ortalama Randiman Alinir Cogunuda Acar Moonlight Ne Bilmiyorum HocamTvboxumda psp emülatörü denemiştim. Açıkçası tvboxların işlemcileri çok güçlü değil ve ramleri de yetmeyecektir. Anca retro oyun emüle edebilirsiniz.
Bunun dışında kesinlikle moonlight araştırmanızı öneririm, moonlight ve 5ghz, veya kablolu bir bağlantıda kolunuzu tvboxa bağlayıp konsol gibi keyif yapabilirsiniz
@fener09 Hocam Cihaziniz Ne Bilmiyorum Cihazinizda Yeterli Hafiza Varsa Sd Kart Veya Flash Bellek Takmissaniz 1 De Joiystiginiz Varsa Aptoide"den İndirip Kurmanizi Tavsiye Ediyorum Real Racing3"u 8 Gb Yer Kaplar İlk Kurulumu Ortalama Yarim Saat Surer Cihaziniz 2 Gb Remliyse Bile Stabil Sekilde Acar Grand Turismo 7 Gibi Arac Sinirsiz Cok Zevkli Bir Oyun Hosunuza Gidebilir Benim Yegenim Var 10 Yasinda O Oynuyor Bize Gelince
Kuramadinizmi @fener09 Hocam Benim Cihaz Al winner İslemcili 2 Gb Remli 64 Gb lik En Hizli Sd Kart Taktim Hatta Bugun Guncellemede Aldi Oyun Guncelledim 8 Gb Yer İster Oyun + Joiystick İster Oyun Kurulurken Hic Birseye Dokunmayin Kuruluncaya Kadar BekleyinNext Start 4K Android TV Box cihaz bu herhalde yeterli gelmiyecek
Kurulurken Kendi Kurar Joiystick Takili Olsun Kuruluncaya Kadar Bekleyin Cihazla Baska İslem Yapmayin Kurulur Sizin Cihaza Next Star 4 K Next My Boxdan Kalitelideneyemedim daha bakacağım