NEXT START PRO 4K YENİ GÜNCELLEME

babasan45

Üye
Konular
6
Next yeni güncelleme yayınlamış usb ile cihaza yüklenebilir bende wifi kopma vardı bunu yükleyince düzeldi tabi isteyen yüklesin bende bir şey olmadı cihazınız da sorun olursa bilmiyorum bende genel anlamda daha iyileşme oldu yani tedbirli olun sorumluluk sizdedir

forumda reis olan siziniz kardeşim :=} dün denk geldi bana da kendim yükledim daha önce senin paylaşımı yüklemiştim wifi kopma devam eti bende dün arkadaş göndermiş bunu dene abi diye ondan paylaşmak istediim 24 saatir kapatmadım sorun yok şimdilik cihazda

forumda reis olan siziniz kardeşim :=} dün denk geldi bana da kendim yükledim daha önce senin paylaşımı yüklemiştim wifi kopma devam eti bende dün arkadaş göndermiş bunu dene abi diye ondan paylaşmak istediim 24 saatir kapatmadım sorun yok şimdilik cihazda
Ben de hiç bu kopmalar olmadı, hatta akşamları balkona çıkarıyorum izlemek için hiçbir sıkıntı yok. Güncelleme bitti şu an bakıp yazarım yine. Cihazı sıfırlamam gerek.

vallaha bende star olanı da var o çok seri ve kulanışlı bu aslında daha iyisi ama bunda hiç randıman alamadım ben tabi çalıştıgım bölge geregi internette problemli ama olsa digerindede olur

Reis bu güncelleme dosyası benim paylaştığım ile aynı ikiside 8884-93C0 derleme tarihi 2025/04/10 . Yine de sıfırlansın tekrar bakayım, yanlış bir şey söylemeyelim.

o zaman konuyu siliyorum kalabalık olmasın bana farklı geldi ondan paylaştım

o zaman konuyu siliyorum kalabalık olmasın bana farklı geldi ondan paylaştım
Yok reis silmene gerek yok, kalsın yedek olarak . Cihazı şimdi sıfırladım baktım aynı güncellemeyi yapmış, eskisiyle aynı yani.

Google drive linkleri bile aynı, keşke indirmeden aklıma gelseydi cihazı sıfırlamazdık. :) Neyse sağlık olsun reis.

kusura bakma ozaman hakkını helal et
Hak'lık bir durum yok reis, helal hoş olsun. Bize uğraş gerek zaten. :)

Küçük bir not olarak: Cihazınız ne olursa olsun Telefon/Tablet/Tv box hiç farketmez güncelleme yaptıktan sonra mutlaka sıfırlama yapın. Ufak tefek sorunların bundan kaynaklı olma ihtimali çok yüksektir.

Merhaba birşey sormak istiyorum bende xiomi tv stick var güncelleme geldiğinde ekranda güncelleme var diyor şimdi ikinci alet almayı düşünüyorum next pro 4k'yı güncelleme geldiğinde USB ile mi yükleme yapmamız gerekiyor yoksa xiomi de olduğu gibi mi oluyor acaba.

Merhaba birşey sormak istiyorum bende xiomi tv stick var güncelleme geldiğinde ekranda güncelleme var diyor şimdi ikinci alet almayı düşünüyorum next pro 4k'yı güncelleme geldiğinde USB ile mi yükleme yapmamız gerekiyor yoksa xiomi de olduğu gibi mi oluyor acaba.
Usb ile güncelleme yapılıyor, cihaz içi güncelleme gelmiyor.

Geri