himet
Üye
- Konular
- 13
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Gonderdiginizi denedim bende calismadiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Internertiniz nedirBende şu an açık maçı bekliyorum
Reis sizin internetin isminden calisir. Bende kablonet 25 mb var. Benim de bilgisayardan calisiyor sorun yok da ben tv boxtan da calissin istiyorum. Su an acestream guzel basladi patlarsa bilgisayara gececegimTürk net giga fiber
Ace steream bendede oda guze bazen izliyorum teşekkürler ıyi seyirlrReis sizin internetin isminden calisir. Bende kablonet 25 mb var. Benim de bilgisayardan calisiyor sorun yok da ben tv boxtan da calissin istiyorum. Su an acestream guzel basladi patlarsa bilgisayara gececegim
hangi internet sağlıcıyla baylanıyorsunZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
reis bunun 1.5.0 cikti joker tv modlamisti seninki biraz eski kalmisZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bu da kablonette calismadi.reis bunun 1.5.0 cikti joker tv modlamisti seninki biraz eski kalmis
bak buldum
son surumunu
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
reis ust kosede amblem var ona tikla vpn ye baglansin kendi otomatik veya ayarlarina gir vpn yi acik yapBu da kablonette calismadi.
Olmuyor denedimreis ust kosede amblem var ona tikla vpn ye baglansin kendi otomatik veya ayarlarina gir vpn yi acik yap