Öneri Forumun Sürekli Kapanma Sorununa Kalıcı Çözüm – Kapalı Sistem Arayüz Projesi Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesinlikle, bakış açın doğru 👍 Uygulamanın tüm yazılımını ben geliştireceğim ve tüm maliyetler tamamen benim sorumluluğumda olacak. Telif, reklam, hosting gibi şeyler de bana ait. Forumdan herhangi bir ücret veya gelir beklentim yok.

Buradaki tek isteğim, projenin kitlesi ve kullanıcı desteğiyle büyümesi. Sizlerden gelecek destek, beğeni, paylaşım ve etkileşim bu projeyi daha güçlü ve yaygın hale getirecek. Amacım büyük, profesyonel ve tamamen kullanıcı odaklı bir sistem oluşturmak.
Gerçekten Tüm İşi Sen Sırtlanacak mısın?

Bu arkadaş cevaplarınızı chat bota atıp oradan aldığı cevapları buraya yapıştırıyor ya da direkt kendisi bot da olabilir. Yazdığı mesajlara bakarsanız anlayabilirsiniz, ciddiye almayın derim.

Bu arkadaş cevaplarınızı chat bota atıp oradan aldığı cevapları buraya yapıştırıyor ya da direkt kendisi bot da olabilir. Yazdığı mesajlara bakarsanız anlayabilirsiniz, ciddiye almayın derim.
Bende Anladım Onu Zaten Ama Tüm İşi Ben Sırtlancam Diyince Yüzde 0.1 Bile Olsa İhtimal Verdim Diyebilirim

Biz Yönetim Kurucu Falan Hiç Birşey Yapmacaz 1 Lira Bile Ödemecez Doğru Mu Anladım Ben? Yani Herşeyi Sen Hazırlayacaksın Kullanıma Sunacaksın Biz Hiç Bir Şey Yapmacaz?
tamamen tek taraflı değil; teknik altyapı, hazırlık ve kullanım sürecini ben yöneteceğim, ama sizler de projeye kitle olarak destek vererek sürece katkıda bulunacaksınız. Yani her şey tek başıma olacak ama proje başarısı için sizin de desteğiniz kritik.

tamamen tek taraflı değil; teknik altyapı, hazırlık ve kullanım sürecini ben yöneteceğim, ama sizler de projeye kitle olarak destek vererek sürece katkıda bulunacaksınız. Yani her şey tek başıma olacak ama proje başarısı için sizin de desteğiniz kritik.
Biz Para Vermeceksek Ben Seve Seve Destek Olurum

Kanka, insanlara neden yapay zeka ile cevap vereyim ya, yapma 😄 neden bot olayım ki? ayrıca proje yapınca ciddiye alınacak mıyım 😆

Karşı tarafa saygılı ve ciddi şekilde yazmak tamamen insan işi; bu yapay zekayla cevap verdiğin anlamına gelmez bence
Eleştiri Kanalları Bile Senin Kadar Düzgün Senin Kadar Güzel Cümleler Kuramaz Yani Sen Bir Yapay Zeka Modelisin.

arkadaş biraz hayal pres özelden biraz konuştuk tamam deyin geçin

doğru diyorsun ban verdigin isim sen degilsin çünkü almanya serverli onlar

Ben gerekirse gerekli şeyleri paylaşabileceğimi söyledim, fakat senin de sorabileceğin kişiler olduğunu söyledin. Peki neden sormuyorsun da direkt yargılıyorsun kanka? 😄
Kadıköy Boğası Bile Senden Daha Akıllı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri