android için harika bir equalizer programı: Wavelet

theperfectstrom

Paylaşımcı
Konular
19
Arkadaşlar merhaba epey araştırma sonucu android cihazlar için harika bir program buldum.sizinle paylaşmak istedim.Tarafımdan denendi sorunsuz çalışıyor.
Önemli not : program aktifleşmezse ayarlardan eski mod kısmını aktif ediniz.
Simge resmi

Wavelet: Kulaklığa özel EQ​

Bu uygulama hakkında
Önemli: Wavelet'teki özellikler cihazınız ūzerinde bulunan sistem kitaplıklarına bağlıdır. Cihazların bazıları bu kitaplıklardan yoksundur. Sonuç olarak, tüm özellikler her cihazda kullanılamayabilir.

Kulaklık modelleri için 5000'den fazla önceden hesaplanmış optimizasyon ve birçok özelleştirilebilirlik seçeneği ile Wavelet, herhangi bir mobil ses cihazına mükemmel bir ektir.

Özellikleri:
OtomatikEq
• Kulaklıklarınızdan alabileceğiniz en iyi ses kalitesini sağlamak için tüm modeller ölçülmüş ve Harman hedefine göre dengelenmiştir.

9 bantlı Grafik Ekolayzer
• Eksik frekansları veya can sıkıcı ani artışları telafi edin.

Bas Arttırıcı (Tam paket)
• Baslara ekstra güç katın.

Yankı (Tam paket)
• Müzikğinize yankı efekti ekleyin.

Sanallaştırıcı (Tam paket)
• Müziğinize sanallaştırma efekti ekleyin.

Bas Yönetimi (Tam paket)
• Bas frekanslarından istenmeyen rezonansı kaldırın.

Limitleyici
• İstenmeyen hacim artışlarını ortadan kaldırın.

Kanal Dengesi
• Sol ve sağ kanal arasındaki dengeyi yeniden sağlar.
play store linki :
Full kırılmış ilaçlı sürüm linki :
Ekran görüntüleri:
Screenshot 2025 08 24 21 52 06 146 compittvandewittwaveletScreenshot 2025 08 24 21 52 14 334 compittvandewittwaveletScreenshot 2025 08 24 21 52 06 146 compittvandewittwaveletScreenshot 2025 08 24 21 51 55 089 compittvandewittwaveletScreenshot 2025 08 24 21 51 48 790 compittvandewittwavelet

Bu uygulama örneği tam kablosuz küçük kulaklıklar için çalan tüm müzikleri aynı ses tonunu ayarlayabilir mi? Yani demek istediğim her müzikte sürekli farklı ses seviyesi yüksekliği olduğu için sürekli bunu elle ayarlıyoruz ya telefondan falan, bunu sürekli manuel ayarlamasak 1 kere ayarlasak tüm müziklerde yapay zeka falan kullanıp bizim istediğimiz ses seviyesine otomatik getirse bu uygulama veya buna benzer ihtiyacımı karşılayacak bir uygulama var mı aceba?

Odyofil hocam eline koluna sağlık paylaşım için. Tv boxlar için de ''XEQ Equalizer & Bass Booster''ı tavsiye edebilirim izninle. Ses az çıkıyor diyen arkadaşlarımız deneyebilirler.

Son düzenleme:
Evet o özellik var eşit ses yuksekliği kısmını aktifleştiriyorsunuz.
Bu uygulama örneği tam kablosuz küçük kulaklıklar için çalan tüm müzikleri aynı ses tonunu ayarlayabilir mi? Yani demek istediğim her müzikte sürekli farklı ses seviyesi yüksekliği olduğu için sürekli bunu elle ayarlıyoruz ya telefondan falan, bunu sürekli manuel ayarlamasak 1 kere ayarlasak tüm müziklerde yapay zeka falan kullanıp bizim istediğimiz ses seviyesine otomatik getirse bu uygulama veya buna benzer ihtiyacımı karşılayacak bir uygulama var mı aceba?
Evet o kısım mevcut.Eşit ses yuksekliği kısmından ayarliyorsunuz.gayet de başarılı bir şekilde çalışıyor.epey program indirip denedim böylesi gerçekten yok 1 haftadır test ediyorum. Ses konusunda biraz takıntılıyım da 🤗

spectrum yada spectualizer özelliği var mı.yoksa ekleyebiliyormusunuz ?

ozelkikle tvboxlar cakma oldugu icin bir coj ses codecini desteklemiyor bu ses codeclerini destelete bilen varni mesela klavye indirdim normalde bende klavyede fare islemezdi bu apk sayesinde fare ile klavyeyi duzgun kullana biliyorum bunun gibi ses destekleyen varmi??

wavaleti yükledim ama nasıl çalıştığını bilmiyorum anlatır mısınız.müzikleri winamp de olduğu gibi içine çekemiyorum

Android double multimedia kullanıyorum aracın orjinal teybine göre gerçekten kötü bir ses kalitesi var, içindeki gömülü mevcut eko da çok kötü. Bunu bir deneyeyim bakalım çalışacak mı.

Android double multimedia kullanıyorum aracın orjinal teybine göre gerçekten kötü bir ses kalitesi var, içindeki gömülü mevcut eko da çok kötü. Bunu bir deneyeyim bakalım çalışacak mı.
Büyük ihtimal çalışır.sonucu yazarsanız herkes faydalanır. ;)

Yine @tekkan kardeşimden ufak çaplı shovlar geldi :) emeğine sağlık kardeşim
Estağfurullah reis. Kardeşlerim bizim dobloya ekran almışlardı oradan biliyorum gayet başarılı. Ayrıca slimbox romlarda genelde bu uygulama kullanılıyor, tv boxta da denemiştim aklıma geldi paylaşayım dedim. :)

Geri