Yardım Huhu.to Android TV Kasıyor

Konular
2
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz Huhu.to Lokke uygulamasi üzerinden açılıyor ben telefondan sorunsuz bir şekilde kullaniyorum ama Android TV de girince kasıyor donuyor ve yayin kalitesi gerçekten çok düşük acaba bunu bir çözümü varmidir ? 🤔

telefonun donanim olarak daha güçlü sisteme sahiptir kullandigin apk android tv ile optimize calismiyor olabilir uygulama icinden kaliteyi düşürmeyi dene eger tv 1gb kdar ram varsa bu tarz uygulamalar performans sorunu yapar + kodi veya tivimate dene

Oyla 0
ayarlara girip lokkenin playerini degistirin mpv ise nativa yapin yani tarayici kendi acsin o zaman sorun kalkar

Oyla 0
telefonun donanim olarak daha güçlü sisteme sahiptir kullandigin apk android tv ile optimize calismiyor olabilir uygulama icinden kaliteyi düşürmeyi dene eger tv 1gb kdar ram varsa bu tarz uygulamalar performans sorunu yapar + kodi veya tivimate dene
Tivimate'de nasıl açılır? M3u girerek mi

Oyla 0
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported. böyle bir hata alıyorum android tvden ve telden ama bilgisayardan açabiliyorum lokkeden.hepsinde lokke yüklü.

Oyla 0
android sistem tv ise tv ayarlarindan git ordan gelismis ayarlara gir ram ayarini kapat ki arka planda sürekli calisan eklentiler de kasmaya neden olur. ve tv ekran ölcegi ayarlarinida kapat

Son düzenleme:
Oyla 0
kodi veya tivimate ile nasıl oluyor bilmiyorum da yardımcı olur musunuz?

Oyla 0

Geri