Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bir bakayım etrafa ucuza bulursam size dm den Key gönderirim
Nasıl kullanacağınızı anlatmaya da çalışırım
GTA V 18 yas ve üzeri sınırına sahip bir oyun bence yinede bir sakınca olmaz oynaması ama yinede biliniz istedim eğer merak ederseniz YouTube a bakınValla ustam GTA 5 oyunu diyor çocuk bu konulardan pek anlamıyorum kusura bakmayın
Çocuk için masaüstü bilgisayar aldık ama ücretsiz oyun nerden bulabiliriz GTA 5 falan
Sağolun ustam nasıl yükleyeceğimi bile bilmiyorumBir bakayım etrafa ucuza bulursam size dm den Key gönderirim
Sağolun ustam nasıl yükleyeceğimi bile bilmiBir bakayım etrafa ucuza bulursam size dm den Key gönderirim
Tamam ustam buradan yüklemek sıkıntı yaratmaz dimiBunu deneyin @caner10 olmazsa dediğim gibi ileriki günlerde bakarım ucuza bulursam alırım
Bende yaratmadı ama unutma crackli oyunlar her zaman risklidir.Sağolun ustam nasıl yükleyeceğimi bile bilmi
Tamam ustam buradan yüklemek sıkıntı yaratmaz dimi
Bilmiyorum ben tanımadığım birşey için sorumluluk almak istemem ama buradaki insanların bilmediği birşeyi göndereceklerini düşünmüyorum deneyiniz ben baktım fiyatlara maalesef bana Tuzlu geldi o yüzden Crack/korsan indirin geçinSağolun ustam nasıl yükleyeceğimi bile bilmi
Tamam ustam buradan yüklemek sıkıntı yaratmaz dimi
ADamsın helal olsun Üstat Bravoo.İnternet de sağdan soldan diycem de virüs gurme ihtimali çok yüksek öyle maalesef aklınızda bir oyun varsa söyleyin bana eğer ucuza bulursam size hediye olarak alayım key olarak Steam üzerinden