Samsung 10.1 tablet*android sürüm 4.4.2 de '' APK '' Açılmıyor ,

• Konbuyu başlatan GAZİ REMZİ
  • Başlangıç tarihi
G

GAZİ REMZİ

Samsung 10.1 tablet*android sürüm 4.4.2 de '' APK '' Açılmıyor ,galiba firma virüs vs.bulaşmasın diye engelliyormuş ! acaba çaresi varmıdır.Oradan tv.vs seyretmek istiyorum.

Samsung 10.1 tablet*android sürüm 4.4.2 de '' APK '' Açılmıyor ,galiba firma virüs vs.bulaşmasın diye engelliyormuş ! acaba çaresi varmıdır.Oradan tv.vs seyretmek istiyorum.
bilinmeyen kaynaklar seçeneği aktif edersiniz sorun çözülür eğer aktifse ve apk kurulumu yapılmıyor kurmak istediğiniz apk mevcut android sürümünüzü desteklemiyordur

Samsung 10.1 tablet*android sürüm 4.4.2 de 'Model-SM-P602

Samsung 10.1 tablet*android sürüm 4.4.2 de 'Model-SM-P602
cihazınız yüzde 99 kullandığınız apk nın önceki sürümlere desteğini kesmiş olmasından hata veriyor.Benim size tavsiyem custom rom yüklemeniz.
sizin cihazınızdan düşük özellikli samsung t532 cihaza custom rom yükledim android 11 olarak sorunsuz kullanıyorum.
bir kaynak buldum sizin cihaz için anlatmış.fakat yabancı dil.biraz araştırırsanız elinizden geliyorsa cihazınız uğraşmaya değecek bir tablet çünkü 8 çekirdekli qualcom snapdragon 800işlemci /16 gb hafıza/3gb ram mevcut.

Evet bende eski tabletimi bu yöntemle canlandırdım süper olmuştu zor değil youtube da kaynak çok izleyin .

Geri