10 gb kadar kurtarmam gereken ders dosyası var hepsi de birbirinden önemli. Ücretsiz sürümünden max 2gb kadar kurtarılıyor. Ücretli sürümü çok pahalı. Kullanabileceğim bir lisans kodu var mı, nasıl bulabilirim? Bir aylık olsa bile yeter..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben EaseUS Data Recovery Wizard indirip tarama yaptım. Silinen dosyaları da buldum ama gb sorunu yüzünden kurtaramadım. Dediğiniz sürümü indirsem yine bulabilir miyim silinen dosyaları? Diski daha önce taramış olmam sıkıntı yaratır mı?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Burada crack sürüm mevcut indirip bilgisayarınıza kurarak sorunu çözebilirsiniz
Adamım yetişmissinSorun olmaz. Programı size kısıtlı şekilde kullanmayın ve GB gibi limitlere takılmayın diye vermiş @patr0n .
İstediğiniz kadar tarayabilirsiniz. Önceki bulduğunuz dosyaları silmediğiniz sürece her taramada aynı dosyaları yine gösterecektir.
Bi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum önce ücretsiz sürümü kaldırıp bunu kurunBen EaseUS Data Recovery Wizard indirip tarama yaptım. Silinen dosyaları da buldum ama gb sorunu yüzünden kurtaramadım. Dediğiniz sürümü indirsem yine bulabilir miyim silinen dosyaları? Diski daha önce taramış olmam sıkıntı yaratır mı?