Temsilcilerimizin bugün oynayacağı maçlar için skor tahminiz nedir?

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
98
Maçlar:
Avrupa ligi Play-off 1. maç, Samsunspor - Panatinaikos (Panatinaikos kendi evinde oynuyor.)
Konferans ligi Play-off 1. maç, Başakşehir - CS U Craiova (Başakşehir kendi evinde oynuyor.)
Konferans ligi Play-off 1. maç, Beşiktaş - Lausanne-Sport (Lausanne-Sport kendi evinde oynuyor.)

Beşiktaş Maçı İçin Skor Tahmini Yapıyorum Beşiktaş 2 Öbür Takım 1

Maçlar:
Avrupa ligi Play-off 1. maç, Samsunspor - Panatinaikos (Panatinaikos kendi evinde oynuyor.)
Konferans ligi Play-off 1. maç, Başakşehir - CS U Craiova (Başakşehir kendi evinde oynuyor.)
Konferans ligi Play-off 1. maç, Beşiktaş - Lausanne-Sport (Lausanne-Sport kendi evinde oynuyor.)
@Sinetech Hocam sizin tahmininiz var mı?

@Sinetech Hocam sizin tahmininiz var mı?
Panatinaikos dışındakileri şu yaşıma kadar hiç duymamıştım :) Samsunspor bence çok iyi takım, tecrübesizlik büyük problem olacaktır ancak kendilerine güvenerek oynarlarsa bir beraberlik çıkarabilirler. Ama işleri zor tabi, inşallah Samsunspor kazanır.

Hem Başakşehir hem de Beşiktaş'ın (seyirci gücü ile birlikte) rahat kazanacağını düşünüyorum (umuyorum). Rakipleri tanımıyorum ama matah takımlar olsa duyardık bugüne kadar diye düşünüyorum :)

Geri