Yeni Mac ve M3u Url Linkler

Hocam siz de boş durmamışsınız yine güzel paneler paylasşmışsınız.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
En güzeli de bu. Eline emeğine sağlık.
Sağolasın-varolasın Mete hocam güzel temennin için teşekkür ederim, beğendiğine sevindim.

Değerli Görkem Şerif listeleri buraya koyduğunuz anda 3 dakika sonra girmeye başladım. Bir 5-10 tane denedim, patlak tabi, bunlarda herhangi bir garanti olmaz olamaz da zaten. Ama çok moralimi bozdu hangisini girsem yok yok yok. Sizin listelerden bugüne kadar böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bilgi verir emek ve becerinize büyük saygı duyarım.
Muazzam bir hizmet veriyorsunuz
Ama böyle patlak olunca bende patlıyorum, lütfen kusuruma bakmayın..
Değerli dostum yapacağım bir şey yok paneli taratıyorum bana ne verirse bende bunu sizlere sunuyorum, önceden tek tek ben kendim deneyerek çalışanları bulup sizlere sunuma koyuyordum kendime ve aileme ayıracak zamanım olmuyordu, onun için hiç kimse hayıflanmıyordu, Sizler denemelerinizi yaparak çalışanı bulun, lütfen kusura bakma.

Değerli dostum yapacağım bir şey yok paneli taratıyorum bana ne verirse bende bunu sizlere sunuyorum, önceden tek tek ben kendim deneyerek çalışanları bulup sizlere sunuma koyuyordum kendime ve aileme ayıracak zamanım olmuyordu, onun için hiç kimse hayıflanmıyordu, Sizler denemelerinizi yaparak çalışanı bulun, lütfen kusura bakma.
Allah zülcelal-i velikram güzel yüreğinizin ekmeğini huzur ile yedirsin.
Artık hayırlısı. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hayat devam ediyor. Her şey için teşekkürler.

Sizlerde Saolun Gorkem Hocam Ben Dahil Bir Cok Kisi Faydalaniyoruz Paylasimlarinizdan + Forumda Örnek Alinacak Bir Kisisiniz Herkese Destek ve Moral Veriyorsunuz Saygilarimla
Sağolasın aziz dostum, güzel temennilerin için teşekkür ederim, sizler de benim için çok değerlisiniz, öyle zannediyorum ki ismi mi gören beni genç biri olarak görüyor (60) yaşım icabı yoruluyorum ama yine de elimden geleni yaparak arkadaşlarımla bir şeyler paylaşayım diye gayret gösteriyorum. Saygılar.

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ekli dosyalar

• 104tv_004.rar
    922.5 KB · Görüntüleme: 18
  • germanytv_006.rar
    156.8 KB · Görüntüleme: 23
  • livetv_004.rar
    2.9 MB · Görüntüleme: 28

Geri